Derfor skal du købe en foam roller

Sig farvel til ømme muskler og stive led. Det er en af de ting, du kan få ud af at anskaffe dig en foam roller. Se 5 fordele her.

Kvinde med skumrulle

I de senere år er foam rolleren blevet mere og mere populær. Men hvad er denne foam roller egentlig god for?

1. Booster blodcirkulation

Der er mange sundhedsmæssige fordele ved at have god blodcirkulation. Og massage med en foam roller kan medvirke til at forbedre cirkulationen i arterier, vener og kapillærer, så musklerne får mere ilt.

2. Mindsker ømhed i dine muskler

Hvis du ofte lider af ømme muskler, kan du bruge en foam roller. Når du masserer dine muskler, øges blodcirkulationen, og dine muskler bliver mindre ømme.Derudover har en undersøgelse fra 2015 vist, at en foam roller er særlig effektiv til at reducere muskeltræthed og -ømhed.

3. Forebygger skader

At slippe for skader, handler ikke kun om at passe på. Det handler også om at gøre noget aktivt, og her er foam rolleren et rigtig godt værktøj. Brug den regelmæssigt til at strække ud og massere dine muskler.

4. Styrker smidigheden

En anden fordel ved skumrullen er, at du kan bruge den til at forbedre elasticiteten af ​​dine muskler for at gøre dig mere fleksibel og smidig.

5. Reducerer stress

De fleste mennesker ved, hvor skadelig stress er, og en sydkoreansk undersøgelse har vist, at brugen af ​​en foam roller kan reducerer mængden af stresshormonet kortisol i blodet.

FOAM ROLLER GUIDE: Hvilken foam roller skal du vælge, og hvordan bruger du den?