Kender du Mobility?

Elsker du CrossFit, men synes du bliver lidt stiv i skroget af den tunge træning? Så får du løsningen her: Mobilty – en hybrid mellem yoga og CrossFit, som gør dig bedre til den sportsgren, du allerede dyrker

Få historien bag Mobility

Da CrossFit blev født i San Francisco i 2005, lagde folkene bag hurtigt mærke til, at udøverne – både atleter og amatører – hyppigt havde skader eller mærkede ømhed og stivhed. De fandt også ud af, at 98 procent af alle disse skader og gener kunne forebygges ved at undervise i større bevidsthed om krop, bevægelse og smidighed.

Fysioterapeuten Kelly Starrett udviklede på den baggrund i 2008 et Mobility-kursus i CrossFit-regi, som langsomt spredtes og efterhånden blev implementeret i først USA og senere Europa. Mobility er altså en direkte aflægger af CrossFit.

Ifølge Kelly Starrett selv er Mobility den ultimative guide til at fjerne smerter, forebygge skader og optimere fysiske præstationer.

Ligesom CrossFit er et amerikansk koncept, som i dag har bredt sig til de fleste fitnesskæder, er Mobility det også. I CrossFit Copenhagen har en ret stor skare lynhurtigt taget denne nye træningsform til sig, og det er formentlig et spørgsmål om tid, før Mobility rammer fitnesscentrene i slipstrømmen på CrossFit.

Yoga er godt for både krop og sjæl. Her finder du effektive yogaøvelser til begyndere og øvede.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background