Få historien bag Mobility

Kender du Mobility?

Elsker du CrossFit, men synes du bliver lidt stiv i skroget af den tunge træning? Så får du løsningen her: Mobilty – en hybrid mellem yoga og CrossFit, som gør dig bedre til den sportsgren, du allerede dyrker

9. september 2014 af I FORM

Da CrossFit blev født i San Francisco i 2005, lagde folkene bag hurtigt mærke til, at udøverne – både atleter og amatører – hyppigt havde skader eller mærkede ømhed og stivhed. De fandt også ud af, at 98 procent af alle disse skader og gener kunne forebygges ved at undervise i større bevidsthed om krop, bevægelse og smidighed.


Fysioterapeuten Kelly Starrett udviklede på den baggrund i 2008 et Mobility-kursus i CrossFit-regi, som langsomt spredtes og efterhånden blev implementeret i først USA og senere Europa. Mobility er altså en direkte aflægger af CrossFit.


Ifølge Kelly Starrett selv er Mobility den ultimative guide til at fjerne smerter, forebygge skader og optimere fysiske præstationer.


Ligesom CrossFit er et amerikansk koncept, som i dag har bredt sig til de fleste fitnesskæder, er Mobility det også. I CrossFit Copenhagen har en ret stor skare lynhurtigt taget denne nye træningsform til sig, og det er formentlig et spørgsmål om tid, før Mobility rammer fitnesscentrene i slipstrømmen på CrossFit.

Yoga er godt for både krop og sjæl. Her finder du effektive yogaøvelser til begyndere og øvede.

I FORM anbefaler

Igen i år er træningstøj på mange ønskelister i julen. Et lækkert, feminint træningssæt kan være med til at højne din træningsmotivation og få dig til at føle dig godt tilpas under din træning. Lige nu kan du med et abonnement på I FORM få et yoga-sæt med, der består af lækre tights i opstrammende kvalitet og en blød og lækker yoga-trøje med åben ryg. Uanset om gaven er til dig selv eller en du holder af, så kan du netop nu få yoga-sættet samt fire numre af I FORM for kun 149 kr + porto.

Ja tak, vis mig tilbuddet. 

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler