Løft din træningsglæde med et par shaping tights

Vil du gerne blive bedre til at få trænet? Så kan træningstøjet være ret afgørende. Og lige nu har vi et rigtig godt tilbud, hvor du får et par lækre tights til en helt særlig pris.

Smilende kvinde med shaping tights

Bløde, højtaljede og uden generende sømme. Disse shaping tights er perfekte til din træning.

© Thomas Tolstrup

Skal 2021 være året, hvor du for alvor får sat skub i din træning? Så skal træningsgarderoben være i orden!

Et par klassiske, sorte tights er et must, uanset om du er til styrketræning hjemme på stuegulvet, yoga, løb eller noget helt fjerde.

Lige nu har vi et rigtig godt tilbud hvor du både får et par lækre, sorte shaping tights, 3 numre af I FORM og et digitalt tillæg med øvelser, du kan lave derhjemme – perfekt i en tid, hvor mange af os træner hjemme.

Få pakken med et par shaping tights med stor rabat - du sparer 85 %

LIGE NU får du en træningspakke med et par shaping tights fra Active Fit + træningsprogrammer + 3 numre af I FORM til **DRØMME-PRIS!

Hele pakken kan blive din for KUN 99 kr. + porto

Men hvad indeholder pakken helt præcist? Du får:

  • Et par top-behagelige shaping tights. De er sorte, seamless og perfekte til både hjemmetræning og fitnesscenter.

  • Komplette hjemmetræningsprogrammer. Vi sender dig 2 styrketræningsprogrammer og et opvarmningsprogram, som du kan lave derhjemme.

  • Løbende inspiration. 3 numre af I FORM spækket med øvelser, træningstips, ekspertråd og inspiration til, hvordan du nemt kan leve sundere.

Derfor er shaping tightsene fra Active Fit et godt køb:

  • De har en høj talje, der holder maven på plads. Det er slut med tights, der kryber ned under maven, når du træner. De højtaljede bukser har en perfekt pasform og bliver siddende, hvor de skal.
  • De er lavet i en god, kraftig kvalitet. Det kraftige stof har ikke bare en god holdbarhed, men følger også kroppens kurver flot og giver en rar følelse af at være støttet.
  • De er fri for generende sømme. Dine nye tights er lavet af et sømløst materiale, så du kan koncentrere dig om din træning uden at blive distraheret af sømme, der kradser og generer.
  • Farven er klassisk sort. Enhver træningsgarderobe skal indeholde et par tidløse, sorte tights. Sæt dem sammen med lige den top eller T-shirt, du bedst kan lide – sort går til alt.
  • De er ikke gennemsigtige. Det bløde, fleksible stof er ikke gennemsigtigt, så du kan træne uden at bekymre dig om, at andre kan se igennem dem.

De lækre shaping tights kan blive dine for KUN 99 kr. + porto. Med i prisen får du også to træningsprogrammer og 3 numre af I FORM

Se tightsene i videoen her:

Træn effektivt med hjemmetræningsprogrammer

Du behøver ikke at tage i fitnesscenteret for at få en effektiv træning i hus. Din stue kan sagtens være dit træningsstudie – også selvom du ingen maskiner har.

Hjemmetræning er især oplagt til dig, der gerne vil spare tid i hverdagen. Du slipper for turen til og fra centeret og kan endda smække en lasagne i ovnen eller sætte en vask over og lade det passe sig selv, mens du klarer dagens træning.

Med i træningspakken får du det digitale tillæg “Stram op på 30 minutter” spækket med styrkeøvelser, der nok skal give dig sved på panden. Styrketræning egner sig nemlig særligt godt til hjemmetræning, og selv hvis du løber eller cykler jævnligt, er det et perfekt supplement.

Tillægget indeholder 3 programmer: et styrketræningsprogram med egen kropsvægt, et med kettlebell og et opvarmningsprogram. Programmerne sikrer dig en effektiv træning, der udfordrer hele kroppen, så du ikke behøver at lave andet. De tager kun 30 minutter, og laver du dem 3 gange om ugen, vil du allerede efter EN måned kunne mærke og se en forskel.

KØB NU: Få træningsprogrammerne sammen med et par shaping tights og 3 numre af I FORM for KUN 99 kr. + porto.

Få motivation med 3 numre af magasinet I FORM

I FORM er et inspirerende sundhedsmagasin. Vores vigtigste opgave er at gøre det nemt at føre en glad, sund og aktiv livsstil.

I hvert nummer får du boostet din motivation med effektive øvelser, lækre opskrifter og masser af ekspertråd til at passe godt på din krop, bevæge dig mere og løfte din livsglæde.

I dette tilbud får du 3 numre af I FORM – leveret kvit og frit til din postkasse. Herefter kan du når som helst opsige dit abonnement.

    Newsletter background