Annonce

3 motionsformer til dig, der vil have mere ud af naturen

Brug kroppen mens du nyder den skønne natur med disse tre motionsformer, der med garanti vil give dig vind i håret og god træning.

Hvad motion er for kroppen, er naturen for sindet. Derfor er det fantastisk at forene de to! Vi har samlet tre forslag til motionsformer, hvor du for alvor kan komme ud og mærke vinden i håret og bruge kroppen i smukke omgivelser.

1. Cykling

Hvor det for mange er ren transport, er det for andre en fed motionsform, hvor du får stærke ben og høj forbrænding, mens du nyder naturens vidder. Og det kan godt være værd at investere i en decideret sportscykel. Udover naturen lokker cykling nemlig med muligheden for samvær med veninder, din partner eller måske endda et cykelhold.

2. Sup board

Når du spejder mod vandet, ser du flere og flere stand up paddle boards – og med god grund! Motionsformen er for alle og styrker både balance og muskler, samtidig med at den giver de smukkeste naturoplevelser. Rust dig med gåpåmod og tålmodighed første gang – det kan tage tid at vænne sig til bølger og bræt.

3. Rulleskøjter

Måske minder denne sportsgren dig mest om barndomsleg, men tag ikke fejl: Den rullende sport giver fabelagtig træning af både muskler og kondition. Få et livsbekræftende sus af adrenalin, mens du suger naturens omgivelser til dig på en sjov og aktiv måde.

Tag bilen ud til de store naturoplevelser

© Vertix.dk for Kia

Med opladningshybriden Kia Ceed kan du med god samvittighed køre ud og finde det perfekte stykke natur til din foretrukne motionsform. Lad selv bilen veksle mellem forbrændingsmotor og elmotor, eller lad den køre på ren el i op til 50 kilometer. Batteriet har en smart placering, så bilen er meget rummelig og har masser af plads til alt dit sportsudstyr. Læs mere på kia.com/dk, hvor du kan booke en gratis prøvetur hos din lokale Kia-forhandler.