Nyd en hot stone-massage derhjemme

Har du en hjælper, er det nemt at lave din egen hot stone-behandling - varmt, afstressende og livgivende på en kold vinterdag eller når du har brug for lidt forkælelse.

Du skal bruge:

 • Sten. Gerne nogle, du har taget med hjem fra stranden. Sørg for at én af dem har en passende størrelse, så du eller din assistent kan bruge den til at massere med. Du kan også købe basalt-sten - de sorte lavasten, som de professionelle bruger til massagen.
 • Et godt sted at ligge + nogle store, bløde håndklæder til at ligge på.
 • Olie. Gerne en massageolie, men kan sagtens bare være en fra køkkenet.

  Sådan varmer du stenene:

  Varm stenene, men pas på, at de ikke bliver for varme. Måske synes du, at det er nok, at de ligger på en varm radiator i et par timer. Ellers kan du varme dem i ovnen ved 60 grader i 30 minutter, inden de første tages i brug.

  Sådan maserer du:

  Lig dig ned, vælg det område, der skal masseres først, og put lidt olie på huden. Læg varme sten på resten af kroppen, og masser det valgte område med massagestenen i et par minutter.

  Der skal masseres blidt, og der skal være olie nok på, så stenen bare glider. Skift til et andet område, og flyt de varme sten.

  Begynder stenene at blive kolde, kan I supplere med varme sten fra ovnen.

Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

 • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
 • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
 • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
 • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background