Mandens g-punkt kan gøre ham helt vild af begær

For Heidi på 26 år er g-punktet noget andet end alt det skriveri, der har været om kvindens g-punkt. Hun nyder at dyrke sin mand, og det handler, blandt andet, om det punkt, han har bag ved pungen, som får ham til at overgive sig.

Heidi har kendt det i næsten ti år og har haft forrygende erfaringer med det, som af nogle kaldes mandens g-punkt.

"Det er et værktøj til at give ham nogle ultimative orgasmer. Hvis du rører eller trykker ham let der, lige før han kommer, så eksploderer han, og det er en anden mand, du får tilbage efter hans orgasme, der typisk varer længere, når du bruger dette lille fif på ham," fortæller Heidi.

Ingen kender mandens g-punkt

Hun kan ikke selv huske, hvordan hun egentlig fandt ud af, at mændene havde dette g-punkt, men når hun har snakket med veninderne om det, har de alle kigget overrasket på hende.

"Der er ikke særligt mange, der kender til denne lille gave, han har. Når jeg fortæller om det til en veninde, sidder hun bare og kigger og vil så pludselig vide mere. Og mændene selv. Ja, jeg har ikke mødt en eneste mand, som kendte til den lille sensation i forvejen," siger hun.

For Heidi er sex selvfølgelig meget andet end teknik. Det hele skal komme i en naturlig rækkefølge, som når du bygger et tårn, hvor man altid kan fjerne de nederste klodser til sidst og vælte tårnet. Til tårnvæltning anbefaler hun selv at bruge g-punkts-metoden sammen med oralsex.

Han bliver helt vild

"At se kæresten blive så vild er det hele værd. De veninder, som har prøvet det, efter jeg har fortalt om det, har alle fået fantastiske reaktioner, så det kan kun anbefales," siger Heidi.

Det hele handler om stimulering og om at lytte til hinandens signaler. Det er i sig selv ikke nyt. Men det handler altså også om, at der er punkter, som han måske ikke engang ved, at han vil elske at få berørt. Og det er især tæt ved klimaks.

Her har vi fokuseret på prostata-massage, men måske det for din mand er berøring af hans brystvorter eller bid i maveskindet, der løfter ham det sidste stykke op til en anderledes og ekstraordinært nydelsesfuld orgasme.

Sådan stimulerer du mandens g-punkt