Kvindens erogene zoner

En guide til kvindens erogene zoner.

10 erogene zoner du (også) skal huske

1. Hovedbunden

Hvorfor elsker mange kvinder at få vasket hår og tilbringer timer hos frisøren? Massér hendes hovedbund, og krads let med fingerspidserne. Nogle mener, at det frigør endorfiner, som er lystfremkaldende hormoner.

Læs også: Sådan stopper du kløe i hovedbunden

2. Øreflipperne

Forsigtige bid i øreflippen. De fleste kvinder finder det ubehageligt med en tunge dybt ind i øregangen.

3. Halsen

Her gælder det også om at gå varsomt til værks, især forrest på halsen, fordi berøring her ligger så tæt på kvælertag. Omvendt er disse kærtegn en meget intim tillidsøvelse. Fingrene stryges fra under kæben ned til kravebenet. Bagefter kys langsomt og omhyggeligt overalt på halsen.

4. Underarmene

Underarmene er spækket med nervespidser. Og så har de den fordel, at forspillet kan begynde allerede, mens I kører i bus, uden risiko for at blive arresteret. Der laves små cirkelbevægelser med fingerspidserne fra håndfladen og hele vejen op til albuen - uden at kilde!

5. Rygsøjlen

Rygsøjlen er en af kroppens travleste seksuelle motorveje. Partneren kan bruge sin tunge til at arbejde sig hele vejen fra nakken til balderne. Stop op, og pust på et område, som lige er gjort vådt. Kontrasten imellem den varme tunge og det kolde pust skaber en seksuel dynamik. Det er særlig godt, hvis partneren har taget en slurk af vinglasset, inden der pustes, fordi alkohol fordamper hurtigere, og kontrasten bliver større.

6. Navlen

I gamle film var navlen altid tildækket, fordi den blev anset for at være en pendant til skeden og dermed for vulgær til at vise frem. Noget er der om snakken - brug fingeren eller tungen.

7. Bagsiden af knæene

Måske det mest oversete seksuelle område. Bagsiden af knæene er forsynet med tynd, blød og følsom hud, som næsten beder om at blive kærtegnet. Benene skal være strakt helt ud.

8. Akillessenerne

Et meget sensitivt sted, som det er bedst at gemme til lidt senere i forspillet. Partneren nusser dig fra hælen og på begge sider af akillessenen op til læggen.

9. Tæerne

Tæerne nulres først. Partneren kan derefter tage dem i munden og slikke dem - en ad gangen eller flere samtidig. For en sikkerheds skyld kan I jo starte med et fodbad. Det er i øvrigt en meget erotisk aktivitet i sig selv.

10. Mobiltelefonen

En besked på telefonsvareren eller SMS kan være meget pirrende. For kvinder spiller forventningen en stor rolle i det seksuelle. Men ikke noget med at være pornoagtig - det er de søde og sjove ord, der virker.