Sådan bliver du den, de andre kigger efter

Det handler bestemt ikke kun om numse, bryster og langt lyst hår. Det er i stedet disse 5 ting, der får andre til at se positivt på dig!

Kvinde smiler

Hvad er det, de gør? De kvinder, som bare oser af selvtillid og charme, og som altid fremstår enormt attraktive? Vi har samlet de bedste råd til at blive den, der stråler i forsamlingen.

1. Snak med folk omkring dig

Det der smalltalk kan af og til godt virke ret overfladisk, men ikke desto mindre er det virkelig god træning til at blive en bedre lytter. De fleste vil gerne fortælle om sig selv, så udnyt chancen for at være den, de gerne vil fortælle til, og hvis du oprigtigt viser interesse for deres fortællinger, så vil de fleste søge dig efterfølgende.

Bliv klogere på din personlighed med test: Er du introvert eller ekstrovert?

2. Smil, du er på!

Den letteste måde at skabe opmærksomhed omkring sig selv er klart at smile. Sænk skuldrene og få smilet på. Det virker enormt overskudsagtigt, og glade folk er altid populære.

3. Giv den gas i træningscentret

Træning hjælper dig naturligvis med at se mere frisk og fit ud. Men derudover er træning også med til at frigive en masse endorfiner i din krop, som omgiver dig med positiv energi, og får dig til at være afslappet og glad for dit udseende.

4. Ret ryggen

Attraktive mennesker kender sin ret i lokalet, og kravler ikke langs panelerne. Så ret ryggen, og mind dig selv om, at du skal kunne se dit eget værd, før andre ser det.

5. Komplimentér andre

De fleste mennesker kan lide at få komplimenter, fordi det er et udtryk for, at nogen har lagt mærke til dem. Så sørg for at uddele oprigtige komplimenter - det viser folk, at de har betydning for dig. Og lige dér bliver du også attraktiv for dem.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background