Denne type mennesker får mest sex

Måske troede du, at det gælder om at se godt ud, flirte uhæmmet og måske have et flot smil. I følge ny forskning er det dog noget helt andet du skal satse på, hvis du vil have mere sex.

par i seng

Hvis du har luret på, hvordan du kan blive mere tiltrækkende overfor det modsatte køn og få mere jævnlig sex, så er løsningen faktisk ret simpel. Kort sagt må du nemlig give noget, hvis du vil have noget!

Ny forskning fra University of Guelph og Nipissing University viser nemlig, at mennesker, der hjælper andre, ikke blot virker mere tiltrækkende på det modsatte køn, men også har flere sexpartnere og generelt har hyppigere sex.

Forskere interviewede mere end 800 personer om deres forhold til det modsatte køn og deres tilbøjelighed til at hjælpe andre, og her var konklusionen, at de hjælpsomme typer fik mest sex – uanset hvor gamle de var, eller hvordan deres personlighed var i øvrigt.

Sex er både sundt og sjovt. Men det kan også være svært at snakke om. Her vender vi en række emner inden for sex, så du kan have et sundt og sjovt sexliv.

Undersøgelsen bekræfter forskerne i tidligere studier, der blandt andet har vist, at både mænd og kvinder generelt er mest tiltrukket af personer, der har en eller form for hjælpsom side. Selvom den nye undersøgelse viser, at kvinder også kan drage seksuel fordel af at være hjælpsomme, afslører den dog også, at mænd er dem, der får klart det største seksuelle udbytte af at være hjælpsomme.

Skulle man være blevet inspireret til at hive sin mere hjælpsomme, uselviske side frem i lyset i håbet om mere sex, kan det nævnes, at de hjælpsomme mennesker i undersøgelsen blandt andet hjalp andre ved at være bloddonorer, hjælpe fremmede mennesker over gaden, hjælpe studiekammerater med opgaver og give donationer til velgørenhed.

Kilde: British Journal of Psychology