Find dine styrker som introvert

Det kan være svært at være introvert i en ekstrovert verden, der belønner dig for at stå frem, tale og engagere dig. Men er du introvert skal du ikke fortvivle. Du har nemlig mange styrker, som du kan lære at bruge endnu bedre.

Sådan takler du en udadvendt verden

De fleste introverte føler, at der er noget i vejen med dem. Det skyldes, at samfundet belønner ekstroverte personlighedstræk, fx at man er udadvendt, god til at tage beslutninger og handle. Men introverte har mange styrker i forhold til ekstroverte (udadvendte). Første skridt er altså at indse, hvem man her. Introverte mennesker henter deres energi fra det indre liv af tanker, refleksioner og beslutninger. For mange mennesker virker forstyrrende og overvældende på introverte, som foretrækker samtaler, der går i dybden med én person ad gangen. Den introverte tænker, før hun svarer, og bryder sig ikke om hurtige afbrydelser. I grupper kan introverte være gode iagttagere og bidrage med træffende bemærkninger og tør humor. Ekstroverte mennesker derimod elsker typisk at være i centrum af begivenhederne. De retter deres energi mod den ydre verden, det er her, de lader op og kommer i gang. Den ekstroverte kan lide at have mange kontakter, taler let med fremmede og er relativt åben omkring tanker og meninger.Er du introvert eller ekstrovert? Tag testen her.

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background