Undgå sommersnot

Hvad gør man ved en sommerforkølelse?

Det får du
Vi kender alle sammen til en løbende næse og røde øjne om vinteren, hvor forkølelse er en velkendt plage. Men du kan også blive forkølet om sommeren, hvis du ikke passer på. Det er nemlig en farlig kombination, når sommervejret pludselig skifter fra en skyfri himmel med højt solskin til overskyet, regnfuldt og blæsende vejr.

Sådan gør du
Du er særligt udsat for det skiftende vejr, hvis du ikke klæder dig ordentligt på. En af de ting, som virkelig gør dig følsom over for en forkølelsesvirus, er nemlig en afkølet krop. Så selv om det er fristende at sidde udenfor i korte ærmer og shorts om aftenen, fordi det pinedød “skal være sommer”, så er der mere fornuft i at tage en ekstra trøje på, så du ikke fryser. Tag også tøj nok på, når du træner, for selv om sommeren kan du blive kold.

LÆS OGSÅ: Det gør sommertid ved kroppen

Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background