8 utrolige ting, du med garanti ikke vidste om dit underliv

Dit underliv er intet mindre end fantastisk. Men ved du egentlig hvorfor? Her er 8 grunde til, at du skal være imponeret over det kvindelige kønsorgan.

Kender du egentlig din egen krop? Vi åbner Pandoras æske og forklarer nogle af de mest utrolige ting, der sker mellem benene.

Ikke to ens kønsorganer

Ligesom fingeraftryk findes der ikke to ens skeder. Det er nemlig helt individuelt, hvordan de 8000 nervebaner down under er fordelt. Derfor er det også vigtigt, at du lærer dit eget underliv at kende.

Skeden rynkes med alderen

Du læste rigtigt! Ligesom din ansigtshud er det helt normalt, at din skede bliver mere rynket med alderen. Men bare rolig, det har ingen indflydelse på nydelsen.

Underlivet er selvrensende

Og derfor er der ingen grund til at bruge sæbe. Størstedelen af de infektioner, der kommer i skeden, skyldes faktisk, at kvinder har vasket sig med sæbe.

LÆS OGSÅ: Ørevoks - ørerne er selvrensende

Et mylder af mælkesyrebakterier

Skeden indeholder mange hundrede bakteriekulturer, heriblandt mælkesyrebakterier, som er det, man bruger til syrnede mælkeprodukter som f.eks yoghurt. Velbekomme!

Skeden gror indad

Skeden er ca. 7-10 cm dyb. Men når den bliver opstemt, kan den udvide sig 200 %. Jo mere opstemt du bliver, jo mere vil din skede vokse.

Hold dit underliv i form

Ligesom alle andre muskler, skal du træne din skede. Men bare rolig, hvis du ikke har en sexpartner, er der mange andre sunde alternativer.

Træn din skede med knibeøvelser

Du taber hurtigst håret forneden

Kønshårs levetid er omkring tre uger, mens håret på dit hoved lever op til syv år.

Kvinderne tager førstepladsen i orgasme

Rekorden for flest orgasmer på en time går til kvinderne, der kan nå hele 134, mens mænd “blot” kan nå 16.