5 ting, du ikke vidste om dine bryster

Vi ved alt, du skal vide om dine bryster. Men ved du det selv?

Kvinde dækker sine bryster

Har du styr på dine bryster? Få svarene her

© iStock

1. Vægttab har ikke indflydelse på størrelsen

Vil du gerne smide nogle kilo, men er samtidig bekymret for, at dine bryster svinder helt ind? Se bare at komme i gang med den sunde livsstil. Dine bryster vil ikke forsvinde af et mindre vægttab. Faktisk skal en normalvægtig kvinde tabe op mod 20% af sin egen kropsvægt for at gå en bh-skål ned.

2. Hudpleje kan få dine bryster til at se yngre ud

Jep, den er god nok. Det er ikke kun hår, hud og negle, der skal plejes for at fremstå yngre. Dine bryster skal også have daglig hudpleje for at syne yngre. Studier har vist, at kvinder, der dagligt plejer deres bryster med fugtighedscreme, får et resultat med færre rynker og strækmærker.

3. Træning kan ikke løfte dine bryster, men ...

… kan derimod få din barm til at syne og fremstå fastere. Så bare giv den gas med forskellige brystøvelser for at styrke musklerne bag brystvævet.

4. Du gør klogt i at røre dine brystvorter

Det kan godt betale sig at yde ekstra opmærksomhed til dine brystvorter, når der er mere end bare romantik i luften. Faktisk aktiveres de samme regioner i hjernen ved berøring af brystvorterne som ved stimulering af kønsorganerne.

5. Bryster er aldrig identiske

Bryster kommer ikke i par. De er et sæt, der hører sammen, men stadig med hver deres forskelligheder. Faktisk har studier vist, at det venstre bryst var større end det højre for 62% af de deltagende kvinder i undersøgelsen.

Kilde: shape.com