Tzatziki

15 minutter
41 kcal

Tzatziki er den perfekte ledsager til rigtig mange retter. Her får du I FORMs bud på den lækre og nemme dip.

Skål med tzatziki

Tzatziki

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ agurk
  • ¼ dl græsk yoghurt, 2 %
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ¼ spsk. citronsaft
  • ¼ fed hvidløg

Sådan gør du

  • Halvér agurkerne, og skrab det midterste våde stykke ud med en ske. Riv den faste del, og lad dryppe af gennem en sigte. Vrid og klem væden ud med hænderne.
  • Bland græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft og presset hvidløg.
  • Vend revet agurk i blandingen, og smag til.

TIP! Tzatziki bliver kun bedre af at blive lavet et par timer før, så den kan stå i køleskabet og trække smag.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background