Tzatziki

15 minutter
41 kcal

Tzatziki er den perfekte ledsager til rigtig mange retter. Her får du I FORMs bud på den lækre og nemme dip.

Skål med tzatziki

Tzatziki

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ agurk
  • ¼ dl græsk yoghurt, 2 %
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ¼ spsk. citronsaft
  • ¼ fed hvidløg

Sådan gør du

  • Halvér agurkerne, og skrab det midterste våde stykke ud med en ske. Riv den faste del, og lad dryppe af gennem en sigte. Vrid og klem væden ud med hænderne.
  • Bland græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft og presset hvidløg.
  • Vend revet agurk i blandingen, og smag til.

TIP! Tzatziki bliver kun bedre af at blive lavet et par timer før, så den kan stå i køleskabet og trække smag.