Tzatziki

15 minutter
41 kcal

Tzatziki er den perfekte ledsager til rigtig mange retter. Her får du I FORMs bud på den lækre og nemme dip.

Skål med tzatziki

Tzatziki

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ agurk
  • ¼ dl græsk yoghurt, 2 %
  • ¼ tsk. havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • ¼ spsk. citronsaft
  • ¼ fed hvidløg

Sådan gør du

  • Halvér agurkerne, og skrab det midterste våde stykke ud med en ske. Riv den faste del, og lad dryppe af gennem en sigte. Vrid og klem væden ud med hænderne.
  • Bland græsk yoghurt, salt, peber, citronsaft og presset hvidløg.
  • Vend revet agurk i blandingen, og smag til.

TIP! Tzatziki bliver kun bedre af at blive lavet et par timer før, så den kan stå i køleskabet og trække smag.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background