Sunde opskrifter Sunde snacks Nøddesmør ... Nøddesmør med kakao og tranebær 25 minutter I FORMs nøddesmør er hurtig at tilberede og kan holde sig 2-3 uger i køleskabet. Af I FORM-redaktionen 12. juli 2016 Nøddesmør med kakao og tranebær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 250 g hasselnødder 50 g tørrede tranebær 2 spsk. god kakao Lidt knust stjerneanis (kan udelades) Tilberedning Stil nødderne i ovnen i en bradepande, og rist dem i 20 minutter ved 100 grader, til du kan gnide det meste af den brune hinde af. Blend nødderne, til de cremer, og rør massen med kakao, anis og hakkede tranebær. Nøddesmørret holder sig 2-3 uger i køleskabet. Kakao