Lemoncurd

Prøv I FORMs lemoncurd - perfekt til både brød og som creme eller glasur på kager.

13. juli 2016 af I FORM

Ingredienser

35 g usaltet smør
80 g sukker
Saften og skallen af 2 usprøjtede citroner
1 pasteuriseret æg


Tilberedning

  • Kog smør og sukker sammen med den revne citronskal. Sluk for varmen, når det er smeltet helt.
  • Rør citronsaften i.
  • Rør det sammenpiskede æg med lidt af smørmassen.
  • Pisk derefter forsigtigt æggemassen i smørmassen.
  • Hæld den på et glas, og stil det koldt, til det skal bruges.
  • Spis lemoncurden på brød til morgenmad, eller brug den som creme eller glasur på kager.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: