Sunde opskrifter Sunde snacks Lemoncurd Lemoncurd 10 minutter Prøv I FORMs lemoncurd - perfekt til både brød og som creme eller glasur på kager. Af I FORM-redaktionen 12. juli 2016 Lemoncurd Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 35 g usaltet smør 80 g sukker Saften og skallen af 2 usprøjtede citroner 1 pasteuriseret æg Sådan laver du lemoncurd Kog smør og sukker sammen med den revne citronskal. Sluk for varmen, når det er smeltet helt. Rør citronsaften i. Rør det sammenpiskede æg med lidt af smørmassen. Pisk derefter forsigtigt æggemassen i smørmassen. Hæld den på et glas, og stil det koldt, til det skal bruges. Spis lemoncurden på brød til morgenmad, eller brug den som creme eller glasur på kager.