Sunde opskrifter Sunde snacks Brøndkarse... Brøndkarsepesto 10 minutter 421/63 kcal En god, hjemmelavet pesto er perfekt til pastaretter, til at dryppe over en pizza eller tomatsalat eller bare til at dyppe dit brød i. Af I FORM-redaktionen 11. november 2013 Brøndkarsepesto Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 33 g cashewnødder 2 potter brøndkarse 1⅓ fed hvidløg ½ spsk. citronsaft 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie eller koldpresset rapsolie 33 g fintrevet vesterhavsost (gul hård ost) eller parmesanost Havsalt og friskværnet sort peber Tilberedning Rist nødderne på en tør pande, og blend dem med brøndkarse, fintrevet hvidløg, citron, olie og ost. Smag til med salt og peber.