Auberginecreme

65 minutter
103/16 kcal

Ideel som dip til stave af blegselleri og gulerod, hvis du får veninderne på besøg.

Auberginecreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 1⅓ auberginer
  • 66 g valnødder
  • 1⅓ spsk. citronsaft
  • 2 fed hvidløg

Tilberedning

  • Bag auberginerne i en 200 grader varm ovn i en time.

  • Rist valnøddekernerne på en tør pande.

  • Del auberginer, og skrab kødet ud.

  • Blend kødet med valnødder, citron, fintrevet hvidløg og olie. Smag til med salt og peber.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background