Foto: Miklos Szabo. 

Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

Laks i æggerulle er en perfekt antiinflammatorisk snack.

14. august 2018 af Anne Larsen

Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 5 minutter

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

1 æg

Havsalt

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

1 spsk. skyr

75 g røget laks

Friskkværnet sort peber

1 håndfuld brøndkarse

1 spsk. klippet purløg

Sådan laver du laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

  • Pisk ægget med et nip salt med en gaffel.
  • Varm olien op på en stor slip-let-pande, og hæld æggemassen på.
  • Steg “pandekagen” stabil på den ene side. Lad den glide over på et stort grydelåg, vend den, og steg den stabil på den anden side.
  • Læg “pandekagen” på et stykke bagepapir, og lad den afkøle.
  • Smør den med et tyndt lag skyr.
  • Læg laksen på, kværn sort peber over, og læg brøndkarse ovenpå.
  • Rul “pandekagen” stramt, og skær den ud i hapsere.
  • Top med purløg.

næringsindhold pr. person

Energi: 252 kcal

Protein: 24,8 g

Fedt: 16,6 g

Kulhydrat: 1,6 g

Kostfibre: 0,3 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: