Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

10 minutter
252 kcal

Laks i æggerulle er en perfekt antiinflammatorisk snack.

Foto: Miklos Szabo.

Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 æg
  • Havsalt
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. skyr
  • 150 g røget laks
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 håndfuld brøndkarse
  • 2 spsk. klippet purløg

Sådan laver du laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

  • Pisk ægget med et nip salt med en gaffel.

  • Varm olien op på en stor slip-let-pande, og hæld æggemassen på.

  • Steg “pandekagen” stabil på den ene side. Lad den glide over på et stort grydelåg, vend den, og steg den stabil på den anden side.

  • Læg “pandekagen” på et stykke bagepapir, og lad den afkøle.

  • Smør den med et tyndt lag skyr.

  • Læg laksen på, kværn sort peber over, og læg brøndkarse ovenpå.

  • Rul “pandekagen” stramt, og skær den ud i hapsere.

  • Top med purløg.