Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

10 minutter
252 kcal

Laks i æggerulle er en perfekt antiinflammatorisk snack.

Foto: Miklos Szabo.

Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 æg
  • Havsalt
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. skyr
  • 150 g røget laks
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 håndfuld brøndkarse
  • 2 spsk. klippet purløg

Sådan laver du laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

  • Pisk ægget med et nip salt med en gaffel.

  • Varm olien op på en stor slip-let-pande, og hæld æggemassen på.

  • Steg “pandekagen” stabil på den ene side. Lad den glide over på et stort grydelåg, vend den, og steg den stabil på den anden side.

  • Læg “pandekagen” på et stykke bagepapir, og lad den afkøle.

  • Smør den med et tyndt lag skyr.

  • Læg laksen på, kværn sort peber over, og læg brøndkarse ovenpå.

  • Rul “pandekagen” stramt, og skær den ud i hapsere.

  • Top med purløg.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background