Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

10 minutter
252 kcal

Laks i æggerulle er en perfekt antiinflammatorisk snack.

Foto: Miklos Szabo.

Laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 2 æg
  • Havsalt
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 spsk. skyr
  • 150 g røget laks
  • Friskkværnet sort peber
  • 2 håndfuld brøndkarse
  • 2 spsk. klippet purløg

Sådan laver du laks i æggerulle med brøndkarse og purløg

  • Pisk ægget med et nip salt med en gaffel.

  • Varm olien op på en stor slip-let-pande, og hæld æggemassen på.

  • Steg “pandekagen” stabil på den ene side. Lad den glide over på et stort grydelåg, vend den, og steg den stabil på den anden side.

  • Læg “pandekagen” på et stykke bagepapir, og lad den afkøle.

  • Smør den med et tyndt lag skyr.

  • Læg laksen på, kværn sort peber over, og læg brøndkarse ovenpå.

  • Rul “pandekagen” stramt, og skær den ud i hapsere.

  • Top med purløg.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background