Hjemmelavet rabarbersalsa

2 timer
53 kcal

Lav din egen rabarbersalsa med ingefær og chili. Servere dem eventuelt sammen med dine egne glaskålschips.

rabarbersalsa med chips.

Rabarbersalsa og glaskålschips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 stilke rabarber
  • ¼ salatløg
  • ½ nip stevia
  • ½ tsk. agavesirup
  • ½ tsk. finthakket ingefær
  • 1 spsk. hakket koriander
  • ¼ chili

Chips

  • ½ stort glaskål
  • ¼ tsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt

Sådan laver du rabarbersalsa og glaskålschips

  • Skræl glaskål, skær det i tynde skiver på mandolinjern, kom olie over, og bag i ovnen ved 100 grader i 1-2 timer.
  • Tjek dem løbende - de skal være lyse­brune og sprøde.
  • Skær rabarber og løg i tern, og bland dem med de øvrige ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter
  • Spis chips med salsa til.