Sunde opskrifter Sunde snacks Hjemmelave... Hjemmelavet rabarbersalsa 2 timer 53 kcal Lav din egen rabarbersalsa med ingefær og chili. Servere dem eventuelt sammen med dine egne glaskålschips. Af Michelle Kristensen 23. maj 2016 Rabarbersalsa og glaskålschips Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 stilke rabarber ¼ salatløg ½ nip stevia ½ tsk. agavesirup ½ tsk. finthakket ingefær 1 spsk. hakket koriander ¼ chili Chips ½ stort glaskål ¼ tsk. olivenolie ½ tsk. salt Sådan laver du rabarbersalsa og glaskålschips Skræl glaskål, skær det i tynde skiver på mandolinjern, kom olie over, og bag i ovnen ved 100 grader i 1-2 timer. Tjek dem løbende - de skal være lysebrune og sprøde. Skær rabarber og løg i tern, og bland dem med de øvrige ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter Spis chips med salsa til. Læs også: Rabarberkage med jordbær, vanilje og græsk yoghurt Rabarber