Hjemmelavet rabarbersalsa

2 timer
53 kcal

Lav din egen rabarbersalsa med ingefær og chili. Servere dem eventuelt sammen med dine egne glaskålschips.

rabarbersalsa med chips.

Rabarbersalsa og glaskålschips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 stilke rabarber
  • ¼ salatløg
  • ½ nip stevia
  • ½ tsk. agavesirup
  • ½ tsk. finthakket ingefær
  • 1 spsk. hakket koriander
  • ¼ chili

Chips

  • ½ stort glaskål
  • ¼ tsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt

Sådan laver du rabarbersalsa og glaskålschips

  • Skræl glaskål, skær det i tynde skiver på mandolinjern, kom olie over, og bag i ovnen ved 100 grader i 1-2 timer.

  • Tjek dem løbende - de skal være lyse­brune og sprøde.

  • Skær rabarber og løg i tern, og bland dem med de øvrige ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter

  • Spis chips med salsa til.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background