Hjemmelavet rabarbersalsa

2 timer
53 kcal

Lav din egen rabarbersalsa med ingefær og chili. Servere dem eventuelt sammen med dine egne glaskålschips.

rabarbersalsa med chips.

Rabarbersalsa og glaskålschips

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 stilke rabarber
  • ¼ salatløg
  • ½ nip stevia
  • ½ tsk. agavesirup
  • ½ tsk. finthakket ingefær
  • 1 spsk. hakket koriander
  • ¼ chili

Chips

  • ½ stort glaskål
  • ¼ tsk. olivenolie
  • ½ tsk. salt

Sådan laver du rabarbersalsa og glaskålschips

  • Skræl glaskål, skær det i tynde skiver på mandolinjern, kom olie over, og bag i ovnen ved 100 grader i 1-2 timer.

  • Tjek dem løbende - de skal være lyse­brune og sprøde.

  • Skær rabarber og løg i tern, og bland dem med de øvrige ingredienser og lad det simre i 5-10 minutter

  • Spis chips med salsa til.


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background