Farverige daddelkugler med tørrede bær

20 minutter
99 kcal

Trangen til slik og kage kan være svær at modstå, især når aftenen går på hæld. Men i stedet for at kaste dig over tomme kalorier, så prøv disse lækre og sunde daddelkugler med tørrede bær.

Dadelkugler i fad

Farverige daddelkugler med tørrede bær

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • ¼ dl mandler
  • dadler, udstenede
  • ¼ dl tørrede bær/frugter, fx blåbær, tranebær, abrikoser, morbær og gojibær
  • ¼ tsk. vaniljepulver

Topping

  • ⅓ spsk. frysetørrede hindbær, her både groft knuste og pulveriserede
  • ⅓ spsk. kokosmel, her både groft og fintmalet

Sådan gør du

  • Hæld mandlerne i en foodprocessor, og blend, indtil de er finthakkede.
  • Tilsæt resten af ingredienserne. Blend, til det hele er blandet godt sammen, og du har en klæbrig og sammenhængende daddelmasse.
  • Form massen til små kugler, og rul dem i frysetørrede hindbær og kokosmel.
  • Stil daddelkuglerne i køleskabet, og opbevar dem der, indtil de skal serveres.

TIP! Nødhjælp til tørre dadler
Overhæld dem med kogende vand, lad dem trække i 10 min., og hæld så vandet fra. Nu burde de være bløde og perfekte til desserter og konfekt.