Skærebræt med brød, avokado, bruschetta
© Skovdal Nordic

Bruschetta med grillet avocado og forårsløg

Disse lækre bruschette fungerer perfekt som forret til sommerens grillaftener.

Bruschetta med grillet avocado og forårsløg


2 personer

200 g groft brød, 4 skiver

2 avocadoer, modne

Citronsaft

2-4 forårsløg

Havsalt

Sort peber, friskkværnet

Topping:

2 tsk. græskarkerner, ristede

Karse, gerne krydderkarse

Sådan laver du bruschetta

  • Grill brødskiverne på begge sider, og læg dem på to tallerkner. 
  • Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær hver halvdel  i tre både. Grill avocadobådene et kort øjeblik på hver side, og dryp med citronsaft.
  • Rens forårsløgene, og flæk dem på langs. Grill dem på skærefladen.
  • Anret avocado og forårsløg på brødet. Drys med salt, græskarkerner og karse, og kværn peber ud over. Servér straks. 

Næringsindhold pr. person:

Energi: 426 kcal
Protein: 4,7 g
Fedt: 7,1 g
Kulhydrat: 24,6 g
Kostfibre: 5,7 g


Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad hjælper dig til at slappe af i en travl hverdag?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: