Sunde opskrifter Sunde snacks Bruschetta... Bruschetta med grillet avocado og forårsløg 10 minutter 426 kcal Disse lækre bruschetta fungerer perfekt som en lille forret eller en lækker appetizer til dine gæster. Af Gitte Heidi Rasmussen 2. juli 2017 Bruschetta med grillet avocado og forårsløg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 200 g groft brød, 4 skiver 2 avocadoer, modne Citronsaft 2 forårsløg Havsalt Sort peber, friskkværnet Topping 2 tsk. græskarkerner, ristede Karse, gerne krydderkarse Sådan laver du bruschetta Grill brødskiverne på begge sider, og læg dem på to tallerkner. Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær hver halvdel i tre både. Grill avocadobådene et kort øjeblik på hver side, og dryp med citronsaft. Rens forårsløgene, og flæk dem på langs. Grill dem på skærefladen. Anret avocado og forårsløg på brødet. Drys med salt, græskarkerner og karse, og kværn peber ud over. Servér straks. GrillAvocadoBrunch