Bruschetta med grillet avocado og forårsløg

10 minutter
426 kcal

Disse lækre bruschette fungerer perfekt som forret til sommerens grillaftener.

Skærebræt med brød, avokado, bruschetta

Bruschetta med grillet avocado og forårsløg

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g groft brød, 4 skiver
  • 2 avocadoer, modne
  • Citronsaft
  • 2 forårsløg
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet

Topping

  • 2 tsk. græskarkerner, ristede
  • Karse, gerne krydderkarse

Sådan laver du bruschetta

  • Grill brødskiverne på begge sider, og læg dem på to tallerkner.

  • Halvér avocadoerne, fjern stenene, og skær hver halvdel i tre både. Grill avocadobådene et kort øjeblik på hver side, og dryp med citronsaft.

  • Rens forårsløgene, og flæk dem på langs. Grill dem på skærefladen.

  • Anret avocado og forårsløg på brødet. Drys med salt, græskarkerner og karse, og kværn peber ud over. Servér straks.

Næringsindhold pr. person: