Rør din egen sennep

10 minutter

Har du spist sennep i dag? Hvis ikke, så skynd dig hen til sennepsglasset, for sennep har en lang række gode egenskaber. Den løfter din forbrænding, opbygger muskler, fjerner forstoppelse og heler dine sår. Se her, hvordan du rører din egen udgave.

Rør din egen sennep og bestem selv, om den skal smage af chili, hvidløg eller måske lakrids?

Rør din egen sennep

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 6 spsk. sennepsfrø (fx 4 spsk. gule og 2 spsk. sorte frø)
  • 1 dl væske (fx en blanding af vand, eddike og druesaft)
  • 1 tsk. salt
  • 1 spsk. gurkemeje (alt efter hvor gul, du ønsker sennepen skal være)
  • 1 spsk. sukker eller honning
  • Evt. chili, hvidløg, dild, havtorn, enebær, lakridspulver eller lignende. Vælg den smag, du synes bedst om.

Tilberedning

  • Mal sennepsfrøene på en kaffekværn eller i en morter. Tilsæt væske og diverse krydderier.

  • Kom sennepen i et skoldet glas og sæt den på køl i mindst et par døgn før den spises.

  • Sennepen kan holde sig cirka 3 måneder i køleskabet.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background