Sennep er supersundt og fortjener at blive brugt til meget andet end grillpølser!

Spis mere sennep – SÅDAN!

Sennep er fyldt med sunde stoffer, der gavner dit helbred - og så er den krasse fætter genial til at fyre op under diverse retter eller en kedelig madpakke uden at fylde dig med kalorier.

8. juli 2015 af I FORM-redaktionen

Brug sennep:

  • I æggeretter som fx. skidne æg og fyldte æg.
  • Som tilbehør til fiskeretter som torsk, sild, laks og i tunsalat.
  • I marinade til vildt, til hakkedrenge, flæsk og mørbrad.
  • Som smagsgiver i olie-eddike-dressinger, i fedtfattige surmælksdressinger, dip og saucer.
  • Som sund smørelse i sandwiches, burgere og hotdogs.
  • Under pålægget i stedet for smør - eller oven på pålæg som fx. rullepølse, skinke eller ost.
  • I kartoffelsalaten og til nyopgravede kartofler.
  • Som smagsgiver i tærtefyld.
  • I råcremen, hvor de giver kant til din kage.
  • I marmelader eller chutneyer – fx med blomme eller abrikos.

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: