Pandekager med hytteost, bær og skyr-mascarponecreme

30 minutter
329 kcal

Vild med pandekager? Prøv denne lækre version med proteinrig hytteost i dejen. Og servér friske bær og skyr-mascarponecreme til.

En portion hytteost-pandekager med bær og skyr-creme

PANDEKAGER MED HYTTEOST er superlækre til både morgenmad og dessert. Har du travlt, kan du bytte cremen ud med et par skefulde skyr.

© wichmann+bendtsen

Pandekager med hytteost, bær og skyr-mascarponecreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Dej

  • 3 æg
  • 2 spsk. hytteost
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. stevia
  • ½ tsk. kanel
  • 1 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. fuldkornsrismel eller fuldkornshvede
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Creme

  • 2 dl skyr
  • 2 spsk. mascarpone
  • ½ tsk. stevia
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. hyldeblomstsaft

Topping

  • Bær

Sådan laver du pandekager med hytteost:

  • Rør dejen sammen, og steg pandekagerne 2-4 minutter. Der bliver 6 stk. i alt.
  • Lad pandekagerne køle af, mens du rører cremen sammen.
  • Stabl pandekagerne med creme imellem, og top med bær til sidst.