Hyldeblomst-pandekager

30 minutter
328,5 kcal

Prøv denne friske og sommerlige pandekager med hyldeblomster og mascarpone-creme.

Sommerens bedste opskrifter.

Pandekager med hyldeblomst

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Dej

  • 3 æg
  • 2 spsk. hytteost
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • ½ tsk. stevia
  • ½ tsk. kanel
  • 1 spsk. chiafrø
  • 2 spsk. fuldkornsrismel eller fuldkornshvede
  • 1 tsk. kokosolie til stegning

Creme

  • 2 dl skyr
  • 2 spsk. mascarpone
  • 2 tsk. stevia
  • ¼ tsk. vaniljepulver
  • 2 spsk. hyldeblomstsaft

Topping

  • Bær

Sådan laver du pandekager med hyldeblomst

  • Rør dejen sammen, og steg pande­kagerne 2-4 minutter. Der bliver 6 stk. i alt.
  • Lad pandekagerne køle af, mens du rører cremen sammen.
  • Stabl pandekagerne med creme imellem, og top med bær til sidst.