Foto: Miklos Szabo

Omelet med røget laks

Lav lækker morgenmadsomelet med laks, spinat og brøndkarse. Se her hvordan.

2. december 2015 af Anne Larsen

Omelet med røget laks

1 person

100 g spæd spinat
1 tsk koldpresset rapsolie
havsalt
1 håndfuld brøndkarse
2 store æg
1 tsk ekstra jomfruolivenolie
50 g røget laks
friskkværnet sort peber


Ved du egentlig, hvad antiinflammatorisk kost er? Klik her og bliv meget klogere på kosttrenden, der er kommet for at blive!

Sådan laver du omelet med laks

  • Skyl spinaten grundigt, lad den afdryppe i en sigte. Varm rapsolien op i en gryde, kom spinaten i, kom et nip salt ved og vend den, til den er reduceret og blank. Læg den i sigten.
  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle.
  • Pisk æggene med en gaffel med et nip salt. Varm olivenolien op på en slip-let-pande, ca. 20 cm i diameter. Hæld æggemassen på panden, læg et låg på. Steg omeletten stabil på den ene side. Lad den glide over på låget og vend den tilbage på panden. Læg låg på og steg den stabil på den anden side.
  • Anret omeletten med laks, spinat, brøndkarse og friskkværnet sort peber.

Næringsindhold i omelet med laks pr. person
Energi 360 kcal Protein 27,9 g Fedt 26,3 g Kulhydrat 4,9 g Kostfibre 2 g

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler