Foto: Miklos Szabo

Omelet med røget laks

Lav lækker morgenmadsomelet med laks, spinat og brøndkarse. Se her hvordan.

2. december 2015 af Anne Larsen

Omelet med røget laks

1 person

TIDSFORBRUG

Tid i alt: 10 minutter

INGREDIENSER

1 person

100 g spæd spinat

1 tsk. koldpresset rapsolie

havsalt

1 håndfuld brøndkarse

2 store æg

1 tsk. ekstra jomfruolivenolie

50 g røget laks

friskkværnet sort peber

Sådan laver du omelet med laks

  • Skyl spinaten grundigt, lad den afdryppe i en sigte. Varm rapsolien op i en gryde, kom spinaten i, kom et nip salt ved og vend den, til den er reduceret og blank. Læg den i sigten.
  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle.
  • Pisk æggene med en gaffel med et nip salt. Varm olivenolien op på en slip-let-pande, ca. 20 cm i diameter. Hæld æggemassen på panden, læg et låg på. Steg omeletten stabil på den ene side. Lad den glide over på låget og vend den tilbage på panden. Læg låg på og steg den stabil på den anden side.
  • Anret omeletten med laks, spinat, brøndkarse og friskkværnet sort peber.

Næringsindhold

Energi: 360 kcal

Protein: 27,9 g

Fedt: 26,3 g

Kulhydrat: 4,,9 g

Kostfibre: 2 g

Sunde ambitioner for 2020? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: