Omelet med røget laks

10 minutter
360 kcal

Lav lækker morgenmadsomelet med laks, spinat og brøndkarse. Se her hvordan.

Foto: Miklos Szabo

Omelet med røget laks

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

1 person

  • 200 g spæd spinat
  • 2 tsk. koldpresset rapsolie
  • havsalt
  • 2 håndfuld brøndkarse
  • 4 store æg
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 100 g røget laks
  • friskkværnet sort peber

Sådan laver du omelet med laks

  • Skyl spinaten grundigt, lad den afdryppe i en sigte. Varm rapsolien op i en gryde, kom spinaten i, kom et nip salt ved og vend den, til den er reduceret og blank. Læg den i sigten.

  • Skyl brøndkarsen og pak den ind i køkkenrulle.

  • Pisk æggene med en gaffel med et nip salt. Varm olivenolien op på en slip-let-pande, ca. 20 cm i diameter. Hæld æggemassen på panden, læg et låg på. Steg omeletten stabil på den ene side. Lad den glide over på låget og vend den tilbage på panden. Læg låg på og steg den stabil på den anden side.

  • Anret omeletten med laks, spinat, brøndkarse og friskkværnet sort peber.