Pocheret æg med asparges & skinke

5 minutter
255 kcal

Få stimuleret smagsløgene med en lækker morgenanretning i alle farver med I FORM-kuren.

Få opskriften på pocheret æg med tilbehør - lækker morgenmad med 250 kalorier.

Pocheret æg med asparges & skinke

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 150 g grønne asparges
  • 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 2 æg - størrelse medium
  • Lys eddike
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 4 skiv. lufttørret skinke
  • 20 g høvlet parmesanost
  • 40 g sorte oliven/5 stk. med sten

Sådan gør du

  • Vrik med aspargesene. Lad dem knække der, hvor de naturligt knækker, og skær rodenderne til.

  • Kog vand op i en gryde, og kom lidt salt ved. Når vandet bulderkoger, kommes aspargesene i. Tag dem op efter 30 sekunder. Anret dem på tallerkenen, og dryp med olivenolien. Læg et stykke alufolie og et klæde over for at holde dem varme.

  • Samtidig med aspargesvandet varmer du vand i en anden gryde til pochering af ægget. Dryp lidt eddike i vandet. Slå ægget ud i en lille skål. Lav en hvirvel i vandet med et piskeris, og læg forsigtigt ægget ned i hvirvlen. Lad vandet stå lige ved kogepunktet. Det skal ikke koge. Ægget er færdigt efter 2 ½ minut for et medium æg.
  • Tag ægget op med en hulske, og anret på tallerkenen. Giv det et lille drys salt og friskkværnet peber.

  • Anret skinken med høvlet parmesan og oliven.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background