Hjemmelavet granola

30 minutter
537 kcal

Sprød og smagfuld granola, der skaber den perfekte start på dagen. Lækker som topping på yoghurt eller skyr, også med bær eller tørrede frugter.

Skål med mysli og bær, og skål

SPRØD OG LÆKKER GRANOLA - perfekt til den gode start på dagen.

© wichmann+bendtsen

Hjemmelavet granola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ dl havregryn
  • ½ g solsikkekerner
  • ½ g græskarkerner
  • ¼ g sesamfrø
  • ¼ g mandler
  • ¼ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ spsk. akaciehonning
  • ¼ nip havsalt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne godt sammen, og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i 20 min. ved 150 gr. Vend gerne i det undervejs, og hold godt øje, så det ikke brænder på.

TIP Du kan også tilsætte tørrede frugter, fx tranebær eller abrikoser skåret i små tern. Granolaen smager skønt om morgenen, men er også virkelig lækker som dessert, fx som det sprøde element i en gammeldagsæblekage.


Newsletter background