Hjemmelavet granola

30 minutter
537 kcal

Sprød og smagfuld granola, der skaber den perfekte start på dagen. Lækker som topping på yoghurt eller skyr, også med bær eller tørrede frugter.

Skål med mysli og bær, og skål

SPRØD OG LÆKKER GRANOLA - perfekt til den gode start på dagen.

© wichmann+bendtsen

Hjemmelavet granola

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 gram

  • ¼ dl havregryn
  • ½ g solsikkekerner
  • ½ g græskarkerner
  • ¼ g sesamfrø
  • ¼ g mandler
  • ¼ tsk. kardemomme
  • ¼ tsk. kanel
  • ¼ spsk. akaciehonning
  • ¼ nip havsalt

Sådan gør du

  • Bland alle ingredienserne godt sammen, og fordel på en bageplade med bagepapir.
  • Bag i 20 min. ved 150 gr. Vend gerne i det undervejs, og hold godt øje, så det ikke brænder på.

TIP Du kan også tilsætte tørrede frugter, fx tranebær eller abrikoser skåret i små tern. Granolaen smager skønt om morgenen, men er også virkelig lækker som dessert, fx som det sprøde element i en gammeldagsæblekage.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background