Farvel til mavedellen: Morgenmad
6 lækre morgenmadsvariationer, der får has på mavedellen.
Rør 3 æg og 1 teske gurkemeje sammen til røræg.
Spis 300 gram grøntsager til.
Hakkebøf á 100 gram oksekød (max 10% fedt)
1 spejlæg
10 mandler
LÆS OGSÅ:Hvad er æg egentlig godt for? Få svar her!
Omelet til to dage:
4 æg
200 g rejer
½-1 rød peber i små tern
Bland det hele sammen, laven en omelet og del den i to. Spises sammen med 1 grape eller 1 æble
3 æg
1 spsk. kakao pulver
1-2 dråber af sødemidlet Stevia
1 tsk. kokos olie eller smør
Rør æggene sammen med kakaopulver og Stevia og steg på panden – enten som omelet eller scramble eggs. Spises sammen med 300 gram grønsager.
3 æg
1 banan
½ tsk. kanel
½ kardemomme
1 tsk. kokosolie til stegning
½ agurk
Mos bananen sammen med kanel og kardemomme og pisk herefter æggene i. Steges på panden som pandekager, omelet eller Scramble Eggs
1 æg
1 hanegal pølse (eller anden 50 grams kvalitetspølse)
2 skiver bacon
1 tomat
2-3 stængler bladselleri