Løgkompot med balsamico

15 minutter
127 kcal

Gode til kødretter eller ost og smukke at se på i en bowl. Prøv vores opskrift på løgkompot med balsamico.

Loegkompot

LØGKOMPOT – Server som tilbehør til aftensmaden, i en burger eller på en ostemad.

© wichmann+bendtsen

Løgkompot med balsamico

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 dl

  • 120 g rødløg
  • ¾ spsk. ekstra jomfruolivenolie
  • ¾ spsk. honning
  • 2 spsk. mørk balsamico
  • ¼ citron, saften
  • havsalt
  • sort peber, friskkværnet

Sådan gør du:

  • Skær halverede rødløg i tynde skiver. Steg dem i olien.
  • Tilsæt honning og balsamico, når løgene falder lidt sammen. Giv det ca. 5 min. mere på panden.
  • Smag til med citronsaft, salt og peber. Opbevar på glas i køleskabet.

TIP: Noget af det vigtigste for holdbarheden er, at du holder redskaber og glas pinligt rene. Skold glas og låg, og brug en gaffel i stedet for dine fingre.

TIP: Prøv at komme et par stilke frisk timian og lidt peberkorn ved.

I FORM nr. 13/2023