Opskrift: Fastelavnsboller
Slip for balladen til fastelavn og bag dine egne fastelavnsboller! Vi giver dig opskriften på tre lækre varianter lige her.
Slip for balladen til fastelavn og bag dine egne fastelavnsboller! Vi giver dig opskriften på tre lækre varianter lige her.
Fastelavn er mit navn, boller vil jeg have
Evt. creme laves først. Bland ingredienserne i en kasserolle og varm dem langsomt op, mens der piskes. når cremen er begyndt at koge og bliver tyk, tages den af varmen.
Gæren røres ud i den lune mælk, bland resten af ingredienserne i, og ælt dejen, til den er blank.
Rul den ud til et kvadrat på et melet bord, og del igen dette i ni kvadrater.
Fyld uanset art fordeles midt på de ni kvadrater, og de foldes og lægges på bagepapir/plade på sammenfoldningen.
Fastelavnsbollerne hæver med klæde over i 45 minutter.
Fastelavnsbollerne pensles med kold kaffe og bages i ovnen ved 220 grader i ca. 10 minutter. Pynt med smeltet chokolade.
*Kcal per 100 gram
Med creme: 252 kcal
Med svesker: 302 kcal
Med marcipan: 343 kcal*
Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-