Sunde opskrifter Kager Æblecrumbl... Æblecrumble med mandler 45 minutter 301 kcal Brug årstidens æbler til denne skønne æblecrumble, som serveres rygende varm med en skefuld skyr. Af I FORM-redaktionen 10. oktober 2016 Server et stykke æblecrumble til eftermiddagskaffen. Æblecrumble med mandler Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer Æblefyld 125 g æbler 1 spsk. flydende honning Saft af 1 citron Dej 20 g rørsukker 17 g speltmel 7½ g bygmel (eller hvedemel) 12 g bygflager eller havregryn 12 g hakkede mandler ¼ tsk. bagepulver ¼ æg ¼ dl hasselnøddeolie Sådan gør du Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i både. Læg dem i et ildfast fad gnedet med lidt hasselnøddeolie. Dryp honning og citron over. Bland alle ingredienser til dejen godt, og smuldr den hen over æblerne. Bag ved 200 grader i 25 min., indtil overfladen er sprød. Kan spises med lidt skyr til. ÆbleMandler