Æblecrumble med mandler

45 minutter
301 kcal

Brug årstidens æbler til denne skønne æblecrumble, som serveres rygende varm med en skefuld skyr.

Æblecrumble

Server et stykke æblecrumble til eftermiddagskaffen.

Æblecrumble med mandler

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

Æblefyld

  • 125 g æbler
  • 1 spsk. flydende honning
  • Saft af 1 citron

Dej

  • 20 g rørsukker
  • 17 g speltmel
  • 7½ g bygmel (eller hvedemel)
  • 12 g bygflager eller havregryn
  • 12 g hakkede mandler
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ¼ æg
  • ¼ dl hasselnøddeolie

Sådan gør du

  • Skyl æblerne, fjern kernehusene, og skær æblerne i både. Læg dem i et ildfast fad gnedet med lidt hasselnøddeolie.

  • Dryp honning og citron over. Bland alle ingredienser til dejen godt, og smuldr den hen over æblerne.

  • Bag ved 200 grader i 25 min., indtil overfladen er sprød.

  • Kan spises med lidt skyr til.


Sund hele sommeren med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent får du adgang til både site og app.
Læs mere om I FORM digital

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge

Lige nu har vi et særtilbud, hvor du kan bruge I FORM hele sommeren for kun 49,-

TILBUD: Få 3 måneder for 49 kr.

Newsletter background