Sunde opskrifter Kager Brownie me... Brownie med lakrids og sommerblomster 1 time 255 kcal Forkæl dine gæster med en skøn brownie smagt til med lakrids og spiselige blomster. Af Anne Larsen og Martin Kreutzer 1. juli 2014 Brownie med lakrids og sommerblomster Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk 25 g mørk chokolade, 70 % 31 g smør ½ æg 7½ g lyst rørsukker 18 g brunt farin 5 g kakao ½ spsk. fint lakridspulver 18 g hvedemel ¼ tsk. bagepulver Topping Spiselige blomster Sådan gør du Smelt chokolade og smør, og lad det afkøle lidt. Pisk æg med de to slags sukker grundigt, til massen er skummende. Bland de to masser. Rør kakao og lakridspulver i og herefter mel og bagepulver. Hæld massen i en bageform med bagepapir, ca. 20 x 20 cm. Bag kagen ved 160 grader i ca. 45 minutter. Tag kagen ud, og lad den afkøle. Skær kanterne fra, og skær kagen i 16 brikker. Pynt med spiselige blomster. TIPBag kagen dagen før, og opbevar den på køl. Chokolade