Brownie med lakrids og sommerblomster

Forkæl dine gæster med en skøn brownie smagt til med lakrids og spiselige blomster.

Brownie med lakrids og sommerblomster

16 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 15 minutter

Tilberedningstid: 45 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

200 g mørk chokolade, 70 %

250 g smør

4 æg

60 g lyst rørsukker

150 g brunt farin

40 g kakao

4 spsk. fint lakridspulver

150 g hvedemel

1 tsk. bagepulver

Topping

Spiselige blomster

Sådan gør du

  • Smelt chokolade og smør, og lad det afkøle lidt.
  • Pisk æg med de to slags sukker grundigt, til massen er skummende. Bland de to masser.
  • Rør kakao og lakridspulver i og herefter mel og bagepulver.
  • Hæld massen i en bageform med bagepapir, ca. 20 x 20 cm. Bag kagen ved 160 grader i ca. 45 minutter.
  • Tag kagen ud, og lad den afkøle.
  • Skær kanterne fra, og skær kagen i 16 brikker.
  • Pynt med spiselige blomster.


Tip

Bag kagen dagen før, og opbevar den på køl. 

næringsindhold pr. person

Energi: 255 kcal

Protein: 4,4 g

Fedt: 14,1 g

Kulhydrat: 29,4 g

Kostfibre: 2,6 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvad er din vigtigste grund til at træne?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: