Brownie med lakrids og sommerblomster

1 time
255 kcal

Forkæl dine gæster med en skøn brownie smagt til med lakrids og spiselige blomster.

Brownie med lakrids og sommerblomster

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 25 g mørk chokolade, 70 %
  • 31 g smør
  • ½ æg
  • 7½ g lyst rørsukker
  • 18 g brunt farin
  • 5 g kakao
  • ½ spsk. fint lakridspulver
  • 18 g hvedemel
  • ¼ tsk. bagepulver

Topping

  • Spiselige blomster

Sådan gør du

  • Smelt chokolade og smør, og lad det afkøle lidt.

  • Pisk æg med de to slags sukker grundigt, til massen er skummende. Bland de to masser.

  • Rør kakao og lakridspulver i og herefter mel og bagepulver.

  • Hæld massen i en bageform med bagepapir, ca. 20 x 20 cm. Bag kagen ved 160 grader i ca. 45 minutter.

  • Tag kagen ud, og lad den afkøle.

  • Skær kanterne fra, og skær kagen i 16 brikker.

  • Pynt med spiselige blomster.

TIP

Bag kagen dagen før, og opbevar den på køl.