Solbær og æblejuice

Den vitaminrige juice booster dit immunforsvar og fremmer fordøjelsen.

1. april 2011 af I FORM

1 person

200 g æble
1 citron
100 g solbær


Tilberedning

Skræl citronen, men lad det hvide skind sidde på. Det giver en let bitter smag til juicen. Skyl solbærrene, og rib dem af stilkene. Skyl æblet, og skær det i stykker med kernehus og det hele. Pres alle tre ingredienser i saftpresseren, og anret med en skive citron i glasset.

Bonus:

Drikken bugner af immunforsvarsstyrkende stoffer. Det drejer sig primært om C-vitamin (216 mg), E-vitamin (3,5 mg) samt store mængder af antocyaniner fra solbærrene. Det høje fiberindhold giver desuden fordøjelsessystemet perfekte arbejdsvilkår.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler