Aftenjuice dag 1
2 personer
TIDSFORBRUG
Tid i alt: 15 minutter
INGREDIENSER
Lun grøntsags-juice
3 dl grønsagsbouillon
150 g fintsnittet spidskål
60 g fintsnittet løg
1 spsk. koldpresset rapsolie
Havsalt og friskkværnet sort peber
60 g hakkede tomater fra en dåse
150 g rød peber – frisk eller grillet/flået fra glas eller dåse
200 g ærter
2 dl minimælk
Topping:
Finthakket kruspersille
Juice med gulerod, æble og ingefær
2½ dl gulerodsjuice
1½ dl ufiltreret æblemost
1 tsk. fintrevet ingefær
1 spsk. valnøddeolie
Topping
Rød skovsyre
- Lad bouillon, kål, løg, rapsolie og et nip salt simre i en gryde i ca. 7 minutter.
- Put tomater, peber og ærter i, og lad det simre yderligere 5 minutter.
- Blend suppen sammen med lun mælk.
- Smag til med salt og friskkværnet sort peber. Serveres lun.
Sådan laver du juice med gulerod æble og ingefær
- Blend alle ingredienserne med en isterning.