Sunde opskrifter Frokost Salat med ... Salat med bær og spidskål 30 minutter 542 kcal Denne farverige salat booster dine sunde tarmbakterier, så du kan optage flere vitaminer, få et stabilt blodsukker, meget mere energi og ikke mindst et sprudlende humør Af Majbritt Louring 5. oktober 2016 Spidskålssalat med bær Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 1 dl sorte linser (før kogning) 200 g rød spidskål 1 håndfuld frisk løvstikke eller bredbladet persille 100 g friske jordbær ½ rød peberfrugt 2 spsk. ekstra jomfruolivenolie Saft og skal fra ½ citron (økologisk) Lidt sorte saltflager eller almindelige saltflager 200 g blandede bær, fx ribs, blåbær og brombær Topping Lidt frisk skovsyre 10 pekannødder 10 mandler eller hasselnødder 10 g mørk chokolade, 70 % Sådan laver du spidskålssalat med bær Kog linserne efter anvisningen på pakken. Hæld vandet fra, og lad dem køle lidt af. Snit spidskålen i tynde strimler. Hak løvstikken groft. Del jordbærrene, og skær den røde peberfrugt i strimler. Bland linser, kål, løvstikke, jordbær, rød peberfrugt, olie, citronsaft og citronskal. Bland resten af bærrene i salaten, og anret med skovsyre. Rist pekannødderne på en tør pande, og drys dem over salaten. Hak chokolade, og drys den øverst. SalatBærSpidskålVegetar-opskrifter