Roastbeef-sandwich med rødbedehummus

Rødbeder og roastbeef er den perfekte kombi i en sandwich. Slut af med daddelkugler til dessert.

21. maj 2014 af Michelle Kristensen

Det skal du bruge

Til 2 personer

4 skiver groft rugbrød
150 g roastbeef
1 spsk. frisk peberrod
1 spsk. kapers
1 håndfuld spirer
2 salatblade

Hummus: (Her er dobbelt portion, så du har til næste dag)

250 g rødbeder
1 stor spsk. tahin
½ tsk. spidskommen
½ tsk. salt
¼ tsk. peber
1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kog rødbederne i 20 min., og lad dem køle af.

  • Kør alle ingredienserne til hummus sammen i en blender, så det bliver en ensartet masse.

  • Smør herefter hummus på rugbrødsskiverne, og fordel salat, roastbeef og de resterende ingredienser oven på to af rugbrødsskiverne, og læg til sidst en rugbrødsskive ovenpå som låg.

  • Læg evt. først sandwichen sammen, lige før du vil spise.

Dessert: Daddelkugler

(21 kugler – du kan spise 3 stk.)
120 g dadler
200 g mandler
50 g 70 % chokolade
¼ tsk. vanilje
Frysetørrede hindbær til pynt

Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, til massen er ensartet, og tril det til kugler. Drys med frysetørrede hindbær.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: