Roastbeef-sandwich med rødbedehummus

30 minutter
332 kcal

Rødbeder og roastbeef er den perfekte kombi i en sandwich. Slut af med daddelkugler til dessert.

Roastbeef-sandwich med rødbedehummus

30 minutter
332 kcal
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 4 skiv. groft rugbrød
  • 150 g roastbeef
  • 1 spsk. frisk peberrod
  • 1 spsk. kapers
  • 1 håndfuld spirer
  • 2 salatblade

Hummus: (Her er dobbelt portion, så du har til næste dag)

  • 250 g rødbeder
  • 1 spsk. tahin
  • ½ tsk. spidskommen
  • ½ tsk. salt
  • ¼ tsk. peber
  • 1 spsk. citronsaft

Sådan gør du

  • Kog rødbederne i 20 min., og lad dem køle af.
  • Kør alle ingredienserne til hummus sammen i en blender, så det bliver en ensartet masse.
  • Smør herefter hummus på rugbrødsskiverne, og fordel salat, roastbeef og de resterende ingredienser oven på to af rugbrødsskiverne, og læg til sidst en rugbrødsskive ovenpå som låg.
  • Læg evt. først sandwichen sammen, lige før du vil spise.

Dessert: Daddelkugler

15 minutter
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 kugler

  • 11 g dadler
  • 19 g mandler
  • 4¾ g 70 % chokolade
  • ¼ tsk. vanilje
  • Frysetørrede hindbær til pynt

Sådan gør du

  • Kør alle ingredienserne sammen i en foodprocessor, til massen er ensartet, og tril det til kugler.
  • Drys med frysetørrede hindbær.