Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

30 minutter

Stenbiderrogn er en ægte forårsfristelse. Nyd stenbiderrognen til frokost eller forret helt enkelt som her.

Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 6 små kartofler
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 citron
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt dild
  • 1 dl skyr
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne, og kog dem møre.

  • Afkøl og del dem i to.

  • Kom stenbiderrogn i en skål med citronsaft fra ½ citron.

  • Skær rødløget i meget fine tern, og tilsæt det og fintklippede dildspidser.

  • Smag til med salt og peber.

  • Rør skyr sammen med fintskåret purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.

  • Anret kartoflerne med stenbiderrogn, purløgscreme og fine citronbåde.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn