Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

30 minutter
265 kcal

Stenbiderrogn er en ægte forårsfristelse. Nyd stenbiderrognen til frokost eller forret helt enkelt som her.

Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 6 små kartofler
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 citron
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt dild
  • 1 dl skyr
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne, og kog dem møre.
  • Afkøl og del dem i to.
  • Kom stenbiderrogn i en skål med citronsaft fra ½ citron.
  • Skær rødløget i meget fine tern, og tilsæt det og fintklippede dildspidser.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rør skyr sammen med fintskåret purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Anret kartoflerne med stenbiderrogn, purløgscreme og fine citronbåde.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn


Bliv sund og stærk med I FORM!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. I vores online univers får du viden og værktøjer, der gør det let at leve sundt. Som abonnent har du fri adgang til både site og app.

På vores site og app får du bl.a.:

  • Over 100 videotræninger på 5 til 40 min.
  • Begyndervenlige løbeprogrammer med lydguide
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan – hver uge

Vil du vide mere om I FORM digital? Tjek her!

Newsletter background