Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

Stenbiderrogn er en ægte forårsfristelse. Nyd stenbiderrognen til frokost eller forret helt enkelt som her.

20. marts 2013 af I FORM

2 personer
6 små kartofler
Havsalt og friskkværnet sort peber
200 g renset stenbiderrogn
1 citron
1 lille rødløg
1 lille bundt dild
1 dl skyr
1 lille bundt purløg


  • Skrub kartoflerne, og kog dem møre.

  • Afkøl og del dem i to.

  • Kom stenbiderrogn i en skål med citronsaft fra ½ citron.

  • Skær rødløget i meget fine tern, og tilsæt det og fintklippede dildspidser.

  • Smag til med salt og peber.

  • Rør skyr sammen med fintskåret purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.

  • Anret kartoflerne med stenbiderrogn, purløgscreme og fine citronbåde.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler