Sunde opskrifter Frokost Stenbiderr... Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme 30 minutter 265 kcal Stenbiderrogn er en ægte forårsfristelse. Nyd stenbiderrognen til frokost eller forret helt enkelt som her. Af I FORM-redaktionen 19. marts 2013 Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 6 små kartofler Havsalt og friskkværnet sort peber 200 g renset stenbiderrogn 1 citron 1 lille rødløg 1 bundt dild 1 dl skyr 1 bundt purløg Sådan gør du Skrub kartoflerne, og kog dem møre. Afkøl og del dem i to. Kom stenbiderrogn i en skål med citronsaft fra ½ citron. Skær rødløget i meget fine tern, og tilsæt det og fintklippede dildspidser. Smag til med salt og peber. Rør skyr sammen med fintskåret purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber. Anret kartoflerne med stenbiderrogn, purløgscreme og fine citronbåde. LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn LøgKartofler