Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

30 minutter
265 kcal

Stenbiderrogn er en ægte forårsfristelse. Nyd stenbiderrognen til frokost eller forret helt enkelt som her.

Stenbiderrogn med kartofler, rødløg og purløgscreme

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 6 små kartofler
  • Havsalt og friskkværnet sort peber
  • 200 g renset stenbiderrogn
  • 1 citron
  • 1 lille rødløg
  • 1 bundt dild
  • 1 dl skyr
  • 1 bundt purløg

Sådan gør du

  • Skrub kartoflerne, og kog dem møre.
  • Afkøl og del dem i to.
  • Kom stenbiderrogn i en skål med citronsaft fra ½ citron.
  • Skær rødløget i meget fine tern, og tilsæt det og fintklippede dildspidser.
  • Smag til med salt og peber.
  • Rør skyr sammen med fintskåret purløg, og smag til med citronsaft, salt og peber.
  • Anret kartoflerne med stenbiderrogn, purløgscreme og fine citronbåde.

LÆS OGSÅ: Alt du skal vide om stenbiderrogn


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background