Grove speltwraps med kyllingfyld

25 minutter

Brunch: Lav dine egen speltwraps med fyld af kylling, avocado, majs og forårsløg.

Speltwraps

25 minutter
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 2 dl vand
  • 1 dl groft speltmel
  • ½ dl hvedemel
  • 1 æggehvide
  • Salt

Sådan gør du

  • Dejen røres sammen og bages til tynde pandekager på en tør pande (med teflonbelægning).
  • Fidusen er, at man med et fugtigt klæde holder dejen blød, mens den steges.
  • Dejen kan i øvrigt laves dagen før.

Kyllingefyld

20 minutter
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 Pers.

  • 200 g kyllingefilet
  • 1 tsk. olivenolie
  • 2 tsk. jerk (caribisk kryddermix)
  • Salt og peber
  • 1 dl majskerner
  • 1 avocado
  • Saften af ½ citron
  • 3 hakkede forårsløg
  • Evt. lidt chili

Sådan gør du

  • Skær kyllingefileten i mindre strimler, og gnid dem med olie, jerk, salt og peber.
  • Steg stykkerne på en grillpande i ca. 8 minutter, til de er gennemstegte.
  • Mos avocadoen med citron, hakket forårsløg, chili, salt og peber, og vend majsene heri.
  • Smør blandingen på pandekagerne, rul dem sammen, og skær dem i skrå stykker (hold dem sammen med en tandstikker).
  • Læg kyllingen ved, og server.