Sunde opskrifter Frokost Grønkålssa... Grønkålssalat med perlebyg og pocheret æg 30 minutter 573 kcal Lad ikke det pocherede æg afskrække dig fra denne smukke salat, det er slet ikke så svært og det hele værd. Af I FORM-redaktionen 22. oktober 2012 Grønkålssalat 30 minutter 573 kcal Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 80 g perlebyg 150 g grønkål (nettovægt, efter at stænglen er fjernet) 1 granatæble 1 syrligt æble ½ agurk 1 rødløg 2 lille gulerod 6 halve pekan- eller valnøddekerner Dressing 4 dl koldpresset rapsolie 1 dl æbleeddike 2 spsk. grov sennep Havsalt og friskkværnet sort peber Sådan laver du grønkålssalat Skyl og kog perlebyggen, og lad den afkøle. Skyl, tør og hak grønkålen. Pisk dressingen, og vend grønkålen i en spsk. af denne dressing. Grønkål har godt af at marinere i ca. 10 minutter, inden den skal spises. Forløs kernerne fra granatæblet, skær æblet i fine tern. Del agurken på langs, og fjern kernerne fra agurken med en teske. Skær den i skiver. Skær løg i halve ringe, og gulerod i skiver. Vend alt i den marinerede grønkål sammen med perlebyg. Pocher ægget efter anvisningen herunder. Læg det på salaten, og rist nøddekernerne, og knæk dem over. Pocheret æg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 æg 2 tsk. lys eddike Sådan pocherer du et æg Varm en grydefuld vand med 1 tsk. lys eddike. Det skal stå lige under koge-punktet. Pisk nu i vandet, så du laver en hvirvel. Hæld ægget i gryden fra et glas, så hviden samler sig om blommen. Lad det stå i 3 minutter. Du tager ægget op med en hulske og lader det dryppe af på et klæde. KålGrønkålSalat