Sunde opskrifter Frokost Æggepandek... Æggepandekage med makrel, tomater og rugbrød 10 minutter Verdens bedste kur: Den gode gamle dåsemakrel er tilbage i nyt selskab. Af I FORM-redaktionen 1. februar 2014 Æggepandekage med makrel, tomater og rugbrød Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 æg, stegt som spejlæg på begge sider i lidt olie 1 tomat i skiver salt og peber 1 gulerod, revet 1 ds. makrel i tomat 1 skiv. rugbrød, revet og ristet lidt frisk persille Sådan gør du Læg spejlæggene på en tallerken, kom tomater oven på, og krydr med salt og peber. Kom gulerod og makrel oven på, og afslut med rugbrødsstrimler og persille på toppen. ÆgTomatFisk