Æggepandekage med makrel, tomater og rugbrød

Verdens bedste kur: Den gode gamle dåsemakrel er tilbage i nyt selskab.

2. februar 2014 af I FORM

Det skal du bruge

  • 2 æg, stegt som spejlæg på begge sider i lidt olie
  • 1 tomat i skiver
  • salt og peber
  • 1 gulerod, revet
  • 1 dåse makrel i tomat
  • 1 skive rugbrød, revet og ristet
  • lidt frisk persille/em

Sådan gør du

  • Læg spejlæggene på en tallerken, kom tomater oven på, og krydr med salt og peber. 
  • Kom gulerod og makrel oven på, og afslut med rugbrødsstrimler og persille på toppen.


Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: