Omelet med spinat og feta

Omelet med kartoffel, spinat og feta

En lynhurtig og lækker frokost med masser af proteiner. Få opskriften på omelet med spinat og feta her.

1. februar 2012 af I FORM

Omelet til 1 person

2 æg
Salt
Peber
2 dråber olivenolie
75 g kartofler
1 fed hvidløg
200 g frisk spinat
15 g feta


Tilbehør:

75 g tomat


Tilberedning af omelet

Pisk æg med salt og peber. Varm olien i en slip let-pande, kom kogte, skivede kartofler i, og steg dem svagt gyldne. Kom hakket hvidløg ved og til sidst dampet spinat. Bland smuldret feta i æggemassen, hæld det over grønsagerne, og steg ca. 15 min. med låg eller alufolie over. Omeletten kan evt. grilles i ovnen lige til sidst for at få farve. Anret omeletten med tomat og evt. rugbrød.

Tips: Du kan også sagtens bruge frossen spinat.

  • Du træner faktisk ikke:

    Har du brug for en hård styring af dit kalorieregnskab, kan du vrage fetaen i omeletten. Det sparer dig for en del fedtkalorier, samtidig med at rettens mæthedsværdi ikke falder nævneværdigt.

  • Du træner hårdt og meget:

    Løft kulhydratindholdet i omeletten ved at spæde op med 50-100 gram ekstra kartofler. Det fylder depoterne op og giver ekstra brændstof til musklerne.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler