Sunde opskrifter Frokost Omelet med... Omelet med kartoffel, spinat og feta 30 minutter 356 kcal En lynhurtig og lækker frokost med masser af proteiner. Få opskriften på omelet med spinat og feta her. Af I FORM-redaktionen 31. januar 2012 Omelet med kartoffel, spinat og feta Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 person 4 æg Salt Peber 4 dråber olivenolie 150 g kartofler 2 fed hvidløg 400 g frisk spinat 30 g feta Tilbehør: 150 g tomat Tilberedning af omelet Pisk æg med salt og peber. Varm olien i en slip let-pande, kom kogte, skivede kartofler i, og steg dem svagt gyldne. Kom hakket hvidløg ved og til sidst dampet spinat. Bland smuldret feta i æggemassen, hæld det over grønsagerne, og steg ca. 15 min. med låg eller alufolie over. Omeletten kan evt. grilles i ovnen lige til sidst for at få farve. Anret omeletten med tomat og evt. rugbrød. TIPS: Du kan også sagtens bruge frossen spinat. KartoflerSpinat