Omelet med kartoffel, spinat og feta

30 minutter
356 kcal

En lynhurtig og lækker frokost med masser af proteiner. Få opskriften på omelet med spinat og feta her.

Omelet med spinat og feta

Omelet med kartoffel, spinat og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 4 æg
  • Salt
  • Peber
  • 4 dråber olivenolie
  • 150 g kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g frisk spinat
  • 30 g feta

Tilbehør:

  • 150 g tomat

Tilberedning af omelet

  • Pisk æg med salt og peber.

  • Varm olien i en slip let-pande, kom kogte, skivede kartofler i, og steg dem svagt gyldne. Kom hakket hvidløg ved og til sidst dampet spinat.

  • Bland smuldret feta i æggemassen, hæld det over grønsagerne, og steg ca. 15 min. med låg eller alufolie over.

  • Omeletten kan evt. grilles i ovnen lige til sidst for at få farve. Anret omeletten med tomat og evt. rugbrød.

TIPS: Du kan også sagtens bruge frossen spinat.