Omelet med kartoffel, spinat og feta

30 minutter
356 kcal

En omelet er både nem og sund mad. Prøv fx denne lækre fætter, hvor vi bruger kartoffelrester fra i går, og tilføjer spinat og feta.

Omelet med spinat og feta

Omelet med kartoffel, spinat og feta

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 person

  • 4 æg
  • Salt
  • Peber
  • 4 dråber olivenolie
  • 150 g kartofler
  • 2 fed hvidløg
  • 400 g frisk spinat
  • 30 g feta

Tilbehør:

  • 150 g tomat

Tilberedning af omelet

  • Pisk æg med salt og peber.
  • Varm olien i en slip let-pande, kom kogte, skivede kartofler i, og steg dem svagt gyldne. Kom hakket hvidløg ved og til sidst dampet spinat.
  • Bland smuldret feta i æggemassen, hæld det over grønsagerne, og steg ca. 15 min. med låg eller alufolie over.
  • Omeletten kan evt. grilles i ovnen lige til sidst for at få farve. Anret omeletten med tomat og evt. rugbrød.

TIPS: Du kan også sagtens bruge frossen spinat.