Få dine 250 frokost-kalorier med en lækker kalvemørbrad og bagte tomater.

Salat, kalvemørbrad & bagte tomater

Anret en dejlig kalvemørbrad oven på lidt sprød salat og frokosten er i hus med I FORM-kuren.

Salat, kalvemørbrad & bagte tomater

1 person

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 15 minutter

Tid i alt: 20 minutter

INGREDIENSER

150 g tomater

Havsalt og friskkværnet sort peber

1 bundt frisk timian

150 g kalvemørbrad, alternativt steak af filet eller tyksteg

2 tsk. ekstra jomfruolivenolie

1 lille terning smør (5 g)

1 tsk. hvidvinseddike eller æbleeddike

1 tsk. ultra finthakket skalotteløg

50 g romainesalat

Sådan gør du

  • Del tomaterne på langs, og læg dem på bagepapir på en plade. Drys let med salt og peber. Gnid timiankvistene over tomaterne – og bag tomaterne ved 180 grader i 15 minutter.
  • Dup kødet tørt, og krydr med salt og peber.
  • Varm 1 tsk. olie op på en pande, kom smørret på, og lad det bruse op og af igen. Steg kødet på begge sider ca. 4 minutter. Mærk efter – jo blødere, jo rødere! Lad kødet hvile.
  • Skær den rensede salat i strimler. Bland 1 tsk. olivenolie med eddike, skalotteløg og en anelse salt og peber.

  • Skær kødet i fine skiver. Anret salaten med tomater, kød og dressing.

næringsindhold pr. person

Energi: 258 kcal

Protein: 29 g

Fedt: 11,7 g

Kulhydrat: 10,6 g

Kostfibre: 2,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: