I FORM-kuren
Til 1 person
- 150 g tomater
- Havsalt og friskkværnet sort peber
- Et lille bundt frisk timian
- 150 g kalvemørbrad, alternativt steak af filet eller tyksteg
- 2 tsk. ekstra jomfruolivenolie
- 1 lille terning smør (5 g)
- 1 tsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
- 1 tsk. ultra finthakket skalotteløg
- 50 g romainesalat
Sådan gør du
- Del tomaterne på langs, og læg dem på bagepapir på en plade. Drys let med salt og peber. Gnid timiankvistene over tomaterne – og bag tomaterne ved 180 grader i 15 minutter.
- Dup kødet tørt, og krydr med salt og peber.
- Varm 1 tsk. olie op på en pande, kom smørret på, og lad det bruse op og af igen. Steg kødet på begge sider ca. 4 minutter. Mærk efter – jo blødere, jo rødere! Lad kødet hvile.
- Skær den rensede salat i strimler. Bland 1 tsk. olivenolie med eddike, skalotteløg og en anelse salt og peber.
- Skær kødet i fine skiver. Anret salaten med tomater, kød og dressing.