Salat med kalvemørbrad & bagte tomater

30 minutter
516 kcal

Anret en dejlig kalvemørbrad oven på lidt sprød salat og frokosten er i hus med I FORM-kuren.

OPPSKRIFT4-2 250 kcal lounas: paistia ja uunitomaatteja

Salat med kalvemørbrad & bagte tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 personer

  • 600 g tomater
  • Havsalt
  • Sort peber, friskkværnet
  • 1 bundt timian
  • 600 g kalvemørbrad
  • 8 tsk. ekstra jomfruolivenolie
  • 20 g smør
  • 4 tsk. hvidvinseddike eller æbleeddike
  • 4 tsk. ultra finthakket skalotteløg
  • 200 g romainesalat

Sådan gør du

  • Del tomaterne på langs, og læg dem på bagepapir på en plade. Drys let med salt og peber. Gnid timiankvistene over tomaterne – og bag tomaterne ved 180 grader i 15 minutter.
  • Dup kødet tørt, og krydr med salt og peber.
  • Varm 4 tsk. olie op på en pande, kom smørret på, og lad det bruse op og af igen. Steg kødet på begge sider ca. 4 minutter. Mærk efter – jo blødere, jo rødere! Lad kødet hvile.
  • Skær den rensede salat i strimler. Bland 4 tsk. olivenolie med eddike, skalotteløg og en anelse salt og peber.
  • Skær kødet i fine skiver. Anret salaten med tomater, kød og dressing.