Skyrshot med svesker, ristede hasselnødder og lakridslåg

Let og lækker dessert med skyr, svesker og lakrids.

5. november 2013 af I FORM

4 personer
4 svesker med sten
300 g skyr
0,5 dl minimælk
1 appelsin
4 tsk. lakridspulver
16 ristede hasselnødder*

Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad.

Sådan gør du

  • Fjern sten fra svesker, og skær disse i fine tern.
  • Blend svesker med skyr, mælk og appelsinsaft til en luftig og glat mousse.
  • Anret i små kolde glas, der har været ½ time i køleskab eller 10 minutter i fryseren.
  • Stil de fyldte glas på køl i 10 minutter.
  • Del hasselnødderne, og anret shots med lakridsdrys og hasselnødder.

*Du kan købe de ristede hasselnødder fra Piemonte, men du kan også riste dem selv og derefter gnide dem mellem håndfladerne, så skallerne ryger af.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: