Sunde opskrifter Desserter Skyrshot m... Skyrshot med svesker, ristede hasselnødder og lakridslåg 20 minutter 137 kcal Let og lækker dessert med skyr, svesker og lakrids. Af I FORM-redaktionen 4. november 2013 Skyrshot med svesker, ristede hasselnødder og lakridslåg Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 Pers. 2 svesker med sten 150 g skyr dl minimælk ½ appelsin 2 tsk. lakridspulver 8 ristede hasselnødder* Sådan gør du Fjern sten fra svesker, og skær disse i fine tern. Blend svesker med skyr, mælk og appelsinsaft til en luftig og glat mousse. Anret i små kolde glas, der har været ½ time i køleskab eller 10 minutter i fryseren. Stil de fyldte glas på køl i 10 minutter. Del hasselnødderne, og anret shots med lakridsdrys og hasselnødder. *Du kan købe de ristede hasselnødder fra Piemonte, men du kan også riste dem selv og derefter gnide dem mellem håndfladerne, så skallerne ryger af.Skyr spises ofte som morgenmad - men faktisk er det supersunde surmælksprodukt også ideelt som mellemmåltid og tilbehør til frokost og aftensmad. Skyr