Popcakes - kager på pind

2,5 timer

Popcakes er små kager på pind, der næsten ligner slikkepinde, men de er 1000 gange lækrere. Få opskrifterne her.

Choko sweets

2,5 timer
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 pinde (træ eller plastic)
  • 16 g mandler
  • 13 g dadler med sten (stenen pilles ud inden brug)
  • ¼ lille moset banan
  • Skal fra ½ økoappelsin
  • ¼ spsk. smeltet kokosolie
  • ¼ tsk. vanilje
  • ¼ spsk. godt kakaopulver

Overtræk

  • 8⅓ g 70 pct. chokolade
  • Valgfri pynt (se tips)

Sådan gør du

  • Hak mandlerne i foodprocessor til meget fine stykker, og kør herefter alle ingredienserne sammen til en dej.

  • Er den for klæg, så sæt den i køleskabet, til den bliver mere fast. Tjek den jævnligt, så den ikke bliver for hård.

  • Form dejen til 12 kugler, og sæt dem på pind.

  • Læg dem i fryseren i mindst 2 timer, til de bliver hårde.

  • Dyp dem nu i smeltet chokolade og valgfri pynt, og plant pindene i fx en skål sukker, mens chokoladen stivner.

  • Serveringstips: Stil popcakes frem i skålen med sukker, hvorfra gæsterne lige kan snuppe en.

Her kan du finde flere opskrifter på lækkert og sundt julekonfekt


Lime love

2,5 timer
130 kcal
Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 2 pinde (træ eller plastic)
  • 20 g cashewnødder
  • 20 g dadler
  • Saft af 1 økolime + skal derfra
  • ¼ spsk. smeltet kokosolie
  • ¼ tsk. vanilje

Overtræk

  • 10 g 70 pct. chokolade
  • Valgfri pynt (se tips)

Sådan gør du

  • Hak cashewnødderne i foodprocessor til små stykker, og kør herefter alle ingredienserne sammen til en dej.

  • Er den for klæg, kan du give den lidt tid i køleskabet (se under choko sweets).

  • Form dejen til 10 kugler, og sæt dem på hver sin pind.

  • Sæt dem i fryseren i mindst 2 timer, så de bliver hårde.

  • Dyp dem i smeltet chokolade og valgfri pynt, og lad chokoladen stivne.