Choko-nødde-bar med tranebær

En sukkerfri snack med tranebær og masser af knasende nødder.

1. november 2012 af I FORM

20 stykker
120 g kokosolie (2 dl smeltet)
40 g kakaopulver
½ tsk. vanilje
1⁄₃ tsk. Stevia i pulverform
40 g mandler
40 g groft knuste pekannødder
40 g groft knuste valnødder
40 g usaltede peanuts
40 g tørrede tranebær

Sådan gør du

  • Fordel hele mandler, knuste nødder og tranebær på bagepapir i et fad.
  • Smelt kokosolien, og kom kakaopulver, vanilje og stevia i den smeltede olie. Rør rundt.
  • Hæld kakaoolien ud over nødde-tranebær-massen, og rør lidt rundt i blandingen med en ske, så det hele dækkes.
  • Sæt blandingen på køl, og skær herefter blandingen ud i 20 stykker, når den er helt afkølet og fast.
  • Opbevares et køligt sted.

Her finder du opskrifter på lækker og sund julekonfekt. Din jul har aldrig været lettere.

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler