Bananasplit med lakridsmandler og vaniljeskyr

Bananasplit er ikke ligefrem kendt for sin slankende effekt, men med denne moderniseret version lover vi, at du kan nyde hver bid med god samvittighed!

25. november 2013 af I FORM

2 personer

12 mandler
1 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning
2 tsk. raw lakridspulver
2 dl skyr
½ stang vanilje
4 spsk. minimælk
50 g 70 % chokolade
2 tsk. fint lakridspulver
2 bananer
Citronverbena (jernurt)

LÆS OGSÅ: Sunde opskrifter med banan

Sådan gør du

  • Rist mandlerne let på en tør pande.
  • Sluk for blusset, hæld sirup og raw lakridspulver ved, og vend godt. Hæld mandlerne til afkøling på bagepapir.
  • Rør skyr sammen med vaniljekorn og 2 spsk. mælk, og stil det på køl.
  • Smelt chokoladen i et vandbad ved laveste varme og rør fint lakridspulver og 2 spsk. mælk i.
  • Anret bananerne med vanilje-skyr, chokolade, mandler og citronverbena.


VIDEO: Sådan laver du sunde lækre bananpandekager på 5 minutter

Sunde ambitioner for 2019? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor kan du bedst lide at træne?


I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: