Sunde opskrifter Desserter Bananaspli... Bananasplit med lakridsmandler og vaniljeskyr 15 minutter 374 kcal Bananasplit er ikke ligefrem kendt for sin slankende effekt, men med denne moderniseret version lover vi, at du kan nyde hver bid med god samvittighed! Af I FORM-redaktionen 24. november 2013 Bananasplit med lakridsmandler og vaniljeskyr Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 personer 12 mandler 1 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning 2 tsk. raw lakridspulver 2 dl skyr ½ stang vanilje 4 spsk. minimælk 50 g 70 % chokolade 2 tsk. fint lakridspulver 2 bananer Citronverbena (jernurt) Sådan gør du Rist mandlerne let på en tør pande. Sluk for blusset, hæld sirup og raw lakridspulver ved, og vend godt. Hæld mandlerne til afkøling på bagepapir. Rør skyr sammen med vaniljekorn og 2 spsk. mælk, og stil det på køl. Smelt chokoladen i et vandbad ved laveste varme og rør fint lakridspulver og 2 spsk. mælk i. Anret bananerne med vanilje-skyr, chokolade, mandler og citronverbena. LÆS OGSÅ: Opskrift på nemt og sundt bananbrød Banan