Bananasplit med lakridsmandler og vaniljeskyr

Bananasplit er ikke ligefrem kendt for sin slankende effekt, men med denne moderniseret version lover vi, at du kan nyde hver bid med god samvittighed!

25. november 2013 af I FORM-redaktionen

Bananasplit med lakridsmandler og vaniljeskyr

2 personer

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 5 minutter

Tilberedningstid: 10 minutter

Tid i alt: 15 minutter

INGREDIENSER

12 mandler

1 spsk. agavesirup, alternativt akaciehonning

2 tsk. raw lakridspulver

2 dl skyr

½ stang vanilje

4 spsk. minimælk

50 g 70 % chokolade

2 tsk. fint lakridspulver

2 bananer

Citronverbena (jernurt)

Sådan gør du

  • Rist mandlerne let på en tør pande.
  • Sluk for blusset, hæld sirup og raw lakridspulver ved, og vend godt. Hæld mandlerne til afkøling på bagepapir.
  • Rør skyr sammen med vaniljekorn og 2 spsk. mælk, og stil det på køl.
  • Smelt chokoladen i et vandbad ved laveste varme og rør fint lakridspulver og 2 spsk. mælk i.
  • Anret bananerne med vanilje-skyr, chokolade, mandler og citronverbena.

VIDEO: Sådan laver du sunde lækre bananpandekager på 5 minutter

næringsindhold pr. person

Energi: 374 kcal

Protein: 17,2 g

Fedt: 10,6 g

Kulhydrat: 53,3 g

Kostfibre: 2,2 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

Hvor ofte køber du nyt tøj eller udstyr til træning?

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: