Spinat-muffins

1 time

Skønne sunde muffins med spinat. Spis dem eventuelt med en salat til.

Spinat-muffins

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • ⅓ dl fuldkornsdurummel
  • ¼ tsk. bagepulver
  • ½ spsk. knust hørfrø
  • ¼ tsk. havsalt
  • ¼ tsk. peber
  • ¼ tsk. muskatnød
  • ¼ tsk. rosmarin – kan udelades
  • ½ æg
  • ⅓ dl græsk yoghurt 2 %
  • 33 g spinatblade
  • gulerødder
  • ¼ løg
  • ¼ fed hvidløg

Sådan gør du

  • Kør spinatbladene til bitte små stykker i foodprocessoren, og gør bagefter det samme med løg og gulerødder.

  • Tilsæt æg, hvidløg og yoghurt, som du pisker rundt.

  • Kom så alle de tørre ting i, og pisk igen. Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 30-40 min.