Spinat-muffins

Skønne sunde muffins med spinat. Spis dem eventuelt med en salat til.

Spinat-muffins

12 stk

TIDSFORBRUG

Forberedelsestid: 20 minutter

Tilberedningstid: 40 minutter

Tid i alt: 1 time

INGREDIENSER

2½ dl fuldkornsdurummel

1 tsk. bagepulver

3 spsk. knust hørfrø

½ tsk. havsalt

¼ tsk. peber

½ tsk. muskatnød

¼ tsk. rosmarin – kan udelades

3 æg

2½ dl græsk yoghurt 2 %

200 g spinatblade

2 gulerødder

1 løg

1 fed hvidløg

  • Kør spinatbladene til bitte små stykker i foodprocessoren, og gør bagefter det samme med løg og gulerødder.
  • Tilsæt æg, hvidløg og yoghurt, som du pisker rundt.
  • Kom så alle de tørre ting i, og pisk igen. Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 30-40 min.

næringsindhold pr. person

Protein: 6,5 g

Fedt: 2,8 g

Kulhydrat: 11,3 g

Kostfibre: 2,5 g

Sunde ambitioner for 2021? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler

Fandt du ikke det, du ledte efter? Søg her: