Spinat-muffins

Skønne sunde muffins med spinat. Spis dem eventuelt med en salat til.

7. juni 2013 af Michelle Kristensen

Ingredienser(12 stk.)

2½ dl fuldkornsdurummel
1 tsk. bagepulver
3 spsk. knust hørfrø
½ tsk. havsalt
¼ tsk. peber
½ tsk. muskatnød
¼ tsk. rosmarin – kan udelades
3 æg
2½ dl græsk yoghurt 2 %
200 g spinatblade
2 gulerødder
1 løg
1 fed hvidløg


Sådan gør du

  • Kør spinatbladene til bitte små stykker i foodprocessoren, og gør bagefter det samme med løg og gulerødder.
  • Tilsæt æg, hvidløg og yoghurt, som du pisker rundt.
  • Kom så alle de tørre ting i, og pisk igen. Fordel dejen i 12 muffinforme, og bag dem ved 180 grader i 30-40 min.

Sunde ambitioner for 2018? Hjælpen er her!

Måske er du interesseret i...

I FORM anbefaler