Hjemmelavede pitabrød

50 minutter
385 kcal

Gør din sunde fastfood endnu lækre med I FORMs opskrift på hjemmelavede pitabrød - det pifter altså retten op!

Pitabrød

HJEMMELAVEDE PITABRØD – det gør alting endnu bedre!

© wichmann+bendtsen

Hjemmelavede pitabrød

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk.

  • 1 æg
  • ¾ dl vand
  • ¼ dl mælk
  • 1 spsk. olie
  • 1 tsk. honning
  • 12 g gær
  • 1 nip salt
  • 150 g fuldkornshvedemel, gerne stenkværnet

Sådan gør du

  • Pisk ægget. Tilsæt vand, mælk, olie og honning, og udblød gæren heri.
  • Tilsæt mel lidt ad gangen og til sidst salt.
  • Ælt dejen grundigt, og lad den hæve tildækket ved stuetemperatur i 30 min. Varm ovnen op til 250 gr.
  • Form pitabrødene, og bag dem ved i ca. 8-10 min.
  • Lad dem køle af på en bagerist.