Brød med soltørrede tomater

10 timer
197 kcal

Mellemmåltid

Brød med soltørrede tomater

Undgå at skærmen slukker

Ingredienser

2 stk

  • 2½ g gær
  • ⅓ dl vand
  • ⅓ dl kærnemælk
  • ¼ spsk. salt
  • 20 g groft speltmel
  • 20 g grove kerner
  • 5 g feta
  • 5 g sorte oliven
  • 7½ g soltørrede tomater i olie
  • ½ bl. stilke rosmarin og basilikum
  • 25 g durummel
  • g hvedemel

Tilberedning

Rør gær, vand, mælk og salt sammen. Kom speltmel og kerner i, og stil det koldt natten over. Næste dag røres feta i tern, oliven, strimlede tomater og hakkede krydderurter i. Herefter durummel. Så røres dejen til med hvedemel og kommes i en bradepande foret med bagepapir på ca. 30 x 40 cm. Prikkes med gaffel og stilles til efterhævning i 1 time. Bages ved 180 grader i 45 min. Skæres nu i tynde “kagestykker” og serveres fx med 2 skiver (20 gram) hamburgerryg eller andet magert kødpålæg.

TIPS:
Du kan sagtens fryse brødet.


Nu er det blevet lettere at leve sundt!

I FORMs vigtigste mission er at gøre sundheden overskuelig. Derfor har vi lavet et nyt online univers, hvor du får viden og værktøjer, der motiverer til at leve sundt året rundt. Som abonnent får du adgang til både site og app:
Læs mere om det nye I FORM

  • Videotræninger mellem 10 og 30 min.
  • Adgang til 1000+ sunde opskrifter
  • Mail med ny sund madplan hver uge
  • Gem favoritindhold – og find det let igen

Lige nu: Prøv 30 dage gratis


Newsletter background