Sunde opskrifter Brød Brød med s... Brød med soltørrede tomater 10 timer 197 kcal Mellemmåltid Af I FORM-redaktionen 3. september 2015 Brød med soltørrede tomater Ingredienser Sådan gør du Fakta Føj til favoritter Fjern fra favoritter Undgå at skærmen slukker Ingredienser 2 stk 2½ g gær ⅓ dl vand ⅓ dl kærnemælk ¼ spsk. salt 20 g groft speltmel 20 g grove kerner 5 g feta 5 g sorte oliven 7½ g soltørrede tomater i olie ½ bl. stilke rosmarin og basilikum 25 g durummel 15 g hvedemel Tilberedning Rør gær, vand, mælk og salt sammen. Kom speltmel og kerner i, og stil det koldt natten over. Næste dag røres feta i tern, oliven, strimlede tomater og hakkede krydderurter i. Herefter durummel. Så røres dejen til med hvedemel og kommes i en bradepande foret med bagepapir på ca. 30 x 40 cm. Prikkes med gaffel og stilles til efterhævning i 1 time. Bages ved 180 grader i 45 min. Skæres nu i tynde “kagestykker” og serveres fx med 2 skiver (20 gram) hamburgerryg eller andet magert kødpålæg. TIP Du kan sagtens fryse brødet. Tomat